Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Rok s Evou a Vaškem

Marie Formáčková, Eva Ševčíková, Václav Ševčík

Česká muzika | 2007


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 158
Jazyky: česky
ISBN: 978-80-254-0913-8
Vydáno v: Křenovice
Vystaveno: čt 22. února 2018 17:55
Číslo položky: 25829

Knížka, která vás provede jedním rokem oblíbené pěvecké a hudební dvojice. Dozvíte se, jak denně křížují naši zemi, s kým se potkávají a jaká ta setkání jsou, na co se jich ptají novináři a jaké písničky si od nich lidé nejvíc přejí. Také se s nimi podíváte v létě do Chorvatska a Vysokých Tater, vrátíte se s nimi do dětství a dob hudebních začátků a hlavně se dozvíte, jací jsou, když zhasnou reflektory.

Komentáře ke knize
Marie Formáčková

Marie Formáčková je novinářka na volné noze, publicistka, spisovatelka a středoškolská pedagožka. Působila i jako dramaturgyně a moderátorka v televizi. Je absolventkou Petrohradské a Karlovy univerzity, pracovala dvacet let v časopise Vlasta, kde byla od roku 1989 šéfredaktorkou. Později byla šéfredaktorkou časopisů Květy a TV Revue. Od roku 2000 se věnuje publicistice a psaní knih na volné noze. Působí také jako středoškolská učitelka a je držitelkou ocenění za pedagogickou činnost v rámci ankety Zlatý Ámos . Marie Formáčková je autorkou či spoluautorkou desítek knih, zejména životních příběhů mediálně známých osobností. K nejoblíbenějším patří knihy, které napsala spolu s Helenou Růžičkovou a se Zitou Kabátovou. Napsala také řadu kuchařek a knihy o zdravé životosprávě společně s Doc. MUDr. Leošem Středou nebo Vítkem Chaloupkou. Je autorkou série praktických učebnic pro postižené žáky .

Eva Ševčíková

Eva Adams, vlastním jménem Eva Ševčíková, roz. Dvořáčková , je česká zpěvačka působící v duu Eva a Vašek. Od šesti let navštěvovala hudební školu v Blansku, kde studovala zpěv a klavír. Roku 1984 oba obory úspěšně dokončila a poté byla přijata na brněnskou konzervatoř, kde se rovněž věnovala zpěvu a klavíru. Na konzervatoři vystudovala operní zpěv, kterému se ale nevěnuje. V době studia začala zpívat se skupinou SURF. Zde se setkala se svým pěveckým partnerem a manželem Václavem Ševčíkem, se kterým vytvořili populární pěvecké duo Eva a Vašek, vystupující v České republice i v zahraničí. Svou sólovou dráhu zahájila koncertem v roce 2012 v Brně. V roce 2015 se jako Eva Adams představila veřejnosti při křtu svých CD v areálu pražské Salabky. V současné době vystupuje se svými multižánrovými koncerty v České republice i zahraničí. Součástí repertoáru jsou i skladby od autorů jako je Chris Rea a Leonard Cohen. Společně s manželem se věnují problematice akustiky a obrazu ve formátu 4K. Zvukové nosiče: Obrazově-zvukové nosiče:

Václav Ševčík

Narozen 6. 12. 1953 v Blansku. Zpěvák a kapelník, autor hudebních aranžmá, jeden ze zakladatelů Surf, člen dua Eva a Vašek.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat