Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Rio 2016 - Letní olympijské hry : oficiální publikace Českého olympijského výboru

Milan Tesař, Michal Svoboda

Mladá fronta | 2016


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 360
Jazyky: česky
Ilustrátor: Herbert Slavík
ISBN: 978-80-204-4215-4
Vystaveno: st 5. října 2022 12:18
Číslo položky: 412967

Oficiální publikace ČOV nabízí netradiční pohled na hry XXXI. Letní olympiády v Riu. Přináší snímky špičkových sportovních fotografů pod vedením Herberta Slavíka, kteří zaznamenají nejenom úspěchy a zklamání českých reprezentantů, ale také tvář olympijských her, která zůstává divákům skrytá – zákulisí, dřinu i odpočinek sportovců. Kromě výsledkového servisu se čtenáři jistě rádi začtou do nejdůležitějších příběhů, se které v průběhu her na sportovištích i mimo ně odehrály. Obsah knihy se připravoval na trase Rio–Praha přímo během konání akce a vychází bezprostředně po skončení olympiády. Věříme, že i tato kniha bude krásnou vzpomínkou na neopakovatelné sportovní i lidské zážitky.

Komentáře ke knize
Milan Tesař

Po studiu žurnalistiky se dočkal sametové revoluce v redakci Zemědělských novin. V prosinci roku 1989 pracoval celý jeden den v Lidových novinách, než přijal nabídku podílet se na přípravách prvního čísla časopisu Reflex. Jeho stránky od té doby popisuje s jedinou pauzou dodnes. Pauzu měl v třiadevadesátém - vzdálil se na půl roku do společnosti Febio, kde stál u vzniku pořadu Česká soda. Poté se vrátil do Reflexu, a to už na pozici šéfa kulturního oddělení, v jehož převleku pracuje dodnes. V roce 1995 se stal jedním ze tří scénáristů komiksu Zelený Raoul.

Michal Svoboda

Narozen 3. 9. 1983 ve Varnsdorfu. Mgr., MSc., projektový manažer v ovblasti marketingového výzkumu, práce z oboru kulturní a sociální antropologie.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více