Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Rekonstrukce jádra v panelovém domě

Zdeňka Lhotáková, Pavla Čechová, Klára Trnková

Grada | 2014


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 120
Jazyky: česky
Edice: 166. svazek ed. Profi & hobby 44x, Profi & hobby 11x
Vydání: 1. vyd.
ISBN: 9788024743622
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 27. září 2022 11:46
Číslo položky: 408451

Vyměňte starou koupelnu za novou. Rozlučte se s umakartovým jádrem a vybudujte si v panelovém bytě krásnou moderní koupelnu. Zkušené autorky vám poradí jak na to. Budou vás informovat o tom, co vše je potřeba zajistit před rekonstrukcí koupelny. Nabídnou vám inspiraci a seznámí vás se současnými trendy ve vybavení koupelen. Poradí vám, jak rozmístit zařizovací předměty na malém prostoru, tak aby zbylo místo i na pračku. Pomohou vám s pracovními postupy a doporučí na co si dát pozor při montáži elektroinstalace a rozvodů vody i kanalizace. V knížce najdete také mnoho rad a triků, jak dostat přirozené světlo do koupelny uprostřed bytu a namontovat účinné větrání.  Po přečtení této příručky si můžete koupelnu třeba i postavit vlastníma rukama.

Komentáře ke knize
Zdeňka Lhotáková

doc. Ing. Zdenka Lhotáková, CSc. pracuje na fakultě architektury jako vysokoškolská učitelka v oboru Technická infrastruktura v urbanizovaných územích, technická zařízení budov, speciálně hygienické místnosti a balneotechniku, přednáší na všech stupních výukových programů, vede doktorandy, konzultuje doplomové a doktorské práce, píše odborné články do časopisů, napsala několik knih z oboru navrhování hygienických místností např. v rodinných domech, v panelových domech, o lázeňství - bazény, domácí balneo a další. Je členkou komisí pro obhajoby diplomových a disertačních prací, zúčastňuje se odborných konferencí a seminářů. Mimo práci se věnuje široké rodině, pracuje ráda s mladými lidmi a cestuje.

Klára Trnková

Ing. arch., architektka. Věnuje se převážně navrhování a projektování staveb a rekonstrukcí v pozemním stavitelství, projektování interiérů občanských a obytných budov. Autorka prací z oboru.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu