Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Receptář pro každý den. Díl IV

Přemek Podlaha

RENA | 1993


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Část souboru: Receptář pro každý den - Přemek Podlaha, Zdeněk Březina (1991, Státní nakladatelství technické literatury)
Vazba: Pevná
Počet stran: 301
Jazyky: česky
Vydání: 1
ISBN: 80-901451-7-5
Vydáno v: Brno
Vystaveno: po 3. prosince 2018 16:28
Číslo položky: 46647

Obsah: Z historie receptářů, Recepty na polévky, saláty, recepty po našich předcích, které by neměly upadnout v zapomenutí, Kuře na jedenáct způsobů, Zeleninová jídla, Různé recepty na slané i sladké jídla, Třiatřicet kutilských nápadů, Recepty pro zdraví a dobrou pohodu, Pěstitelské rady do zahrady i do paneláku, Třiatřicet kutilských nápadů podruhé, Zavařujeme, sušíme, nakládáme, Nápady na ochranu rostlin, Rady pro chovatele domácích zvířat, Třiatřicet kutilských nápadů potřetí, Další různé nápadité recepty.
První vydání.

Komentáře ke knize
Přemek Podlaha

Přemek Podlaha byl český moderátor a publicista. Vystudoval novinářství na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze, promoval v roce 1962. V 60. letech 20. století začínal v zemědělské redakci Československé televize, kde uváděl pravidelný televizní pořad Zemědělský magazín. Od roku 1975 spolumoderoval televizní soutěž Deset stupňů ke zlaté. V televizi vedl pravidelnou zahrádkářskou, houbařskou a zemědělskou osvětu. Nejvíce se proslavil jako autor a moderátor televizních pořadů Receptář vysílaných od roku 1987 nejprve v Československé televizi a následně v České televizi a od roku 2001 v televizi Prima. Přes zdravotní potíže jej moderoval až do června 2014.Třináct let vysílal rozhlasovou verzi pořadu Receptář je náš v Českém Rozhlase České Budějovice . Moderoval ho ve dvojici se svou manželkou Kateřinou Kalendovou . Zemřel po dlouhé těžké nemoci 23. prosince 2014 v hospicu U dobrého pastýře v Čerčanech. Pohřeb proběhl 2. ledna 2015 ve strašnickém krematoriu. Jeho manželkou byla Kateřina Kalendová. Jeho charakteristický styl moderování byl parodován v pořadu Tele Tele, kde byl karikován postavou Přemet Prkenná Podlaha.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet