Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Psychodiagnostika dětí a dospívajících

Mojmír Svoboda, Dana Krejčířová, Marie Vágnerová

Portál | 2009


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 791
Jazyky: česky
Vydání: Vyd. 2
ISBN: 978-80-7367-566-0 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 6. května 2022 10:50
Číslo položky: 327732

Práce navazuje na publikaci Psychologická diagnostika dospělých a pokrývá metody diagnostiky dětí, specifické zejména vývojovou diagnostikou. Psychodiagnostika je základním pracovním nástrojem psychologů v mnoha oblastech praxe i výzkumu. Slouží například při určení stupně vývoje jedince a zjištění příčin případných odchylek vývoje, individuálních zvláštností osobnosti, je východiskem pro psychologické prognózy apod..

Komentáře ke knize
Marie Vágnerová

Prof. PhDr. RNDr. Marie Vágnerová, CSc., je česká psycholožka, přední odbornice v oblasti pedopsychologie, vývojové psychologie a psychologie handicapu. V letech 1970–1990 byla zaměstnána jako klinická psycholožka v Oftalmopedickém ústavu FN v Motole. Následujících pět let vyučovala psychologii na Pedagogické fakultě UK jako externí učitel. Od roku 1995 až dosud působí na Husitské teologické fakultě UK, kde vyučuje psychologii pro posluchače oborů učitelství. Je autorkou řady monografií, vysokoškolských učebnic a metodických příruček.

Dana Krejčířová

Narozena 1954. PhDr., dětská klinická psycholožka, práce z oboru.

Mojmír Svoboda

prof. PhDr. Mojmír Svoboda, CSc. je profesor psychologie, vedoucí Psychologického ústavu Masarykovy univerzity a soudní znalec v oboru klinická psychologie a psychologie dospělých a dospívajících. Vzdělání a akademická kvalifikace: 1993: profesor klinické psychologie 1990: habilitace, docent obecné psychologie, "Hypnotické chování" 1982: CSc., psychologie, "Typy hypnózy" 1969: PhDr., doktor filozofie v oboru psychologie 1967: FF, obor psychologie 1960: PedF, obor matematika fyzika Přehled zaměstnání: 1968 FF MU 1967-68: Psychologická výchovná klinika Brno 1966-67: Psychiatrická léčebna Kroměříž 1963-66: ZŠ Brno 1962-63: ZŠ Hořepník Pedagogická činnost: - Psychopatologie - Psychodiagnostika dospělých - Psychoterapie - Úvod do Rorschachovy metody - Speciální psychoterapie - vedení diplomových prací během 40 let práce na fakultě - školitel PGS od počátku zavedení tohoto typu studia Vědeckovýzkumná činnost: - Psychodiagnostika - projektivní metody,objektivní metody - Psychoterapie - skupinová psychoterapie, imaginativní psychoterapie - Forenzní psychologie - Vzdělávání v psychologii - Etické otázky psychodiagnostiky a psychoterapie

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více