Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Psychoanalytik, Padlý anděl, Kavky, Město kostí

Michael Connelly, Ken Follett, John Katzenbach, Don J Snyder

Reader's Digest Výběr | 2003


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 575
Jazyky: česky
Edice: Nejlepší světové čtení 174x
Vystaveno: ne 7. února 2021 18:38
Číslo položky: 151346

Edice přináší v dalším svazku výběr čtyř thrillerů s kriminálními zápletkami od populárních amerických autorů.

Svazek obsahuje tyto tituly:

1) Ken Follett: Kavky - Druhá světová válka se chýlí ke konci, vylodění v Normandii může přijít každým dnem, ale pro jeho úspěšnost je ještě zapotřebí připravit na pevnině co nejlepší zázemí. Jedním z hlavních cílů je zničení telefonní ústředny v okupované Remeši. Britská agentka Flick Clairetová a její ženský oddíl Kavky se snaží proniknout do gestapem střežené budovy a splnit úkol...

2) John Katzenbach: Psychoanalytik - V den svých třiapadesátých narozenin dostává psychoanalytik dr. Richard Starks výhružný dopis. Pokud do dvou týdnů neodhalí totožnost jeho pisatele, nezbývá mu než spáchat sebevraždu, jinak ohrozí zdraví a život svých blízkých. Horečné pátrání vede Starkse do minulosti a mění od základů jeho pohled na svět.

3) Don J. Snyder: Padlý anděl - Úspěšný agent hollywoodských hvězd Terry McQuinn se v mládí zařekl, že rodné Maine, kde jeho otec pracoval jako správce luxusní chatové kolonie, nechal navždy daleko za sebou. Záhy po otcově smrti ale začíná zjišťovat, že ho k místu nepoutají jen dětské vzpomínky a že není jediný, kdo si vinou vlastní tvrdohlavosti šlape po štěstí.

4) Michael Connelly: Město kostí - Na Hollywood Hills jsou náhodou objeveny kosti dvanáctiletého chlapce, jehož mrtvolu sem před řadou let ukryl jeho vrah. Zkušený detektiv Harry Bosch se musí v průběhu vyšetřování vypořádat s nevítaným zájmem médií a nečekaným obratem v osobním životě, ale nakonec se spletitou sítí stop a důkazů dobírá šokující pravdy.

Komentáře ke knize
Ken Follett

Ken Follett je britský spisovatel, autor thrillerů a historických románů.

Michael Connelly

Michael Connelly je americký spisovatel. Píše především detektivní romány. Michael Connelly se proslavil především jako duchovní otec oblíbeného hrdiny, losangeleského policisty Harryho Bosche, a také právního zástupce Mickeyho Hallera. Jeho knihy byly přeloženy nejméně do 39 světových jazyků a vynesly mu mnoho ocenění. Žije na Floridě. Michael Connelly se narodil ve Filadelfii v Pensylvánii jako druhé nejstarší dítě stavitele W. Michaela Connellyho a Mary Connellyové. Podle Connellyho byl jeho otec frustrovaný umělec, který podporoval a povzbuzoval své děti v tom, aby byly v životě úspěšné. W. Michael Connelly se nebál riskovat a při honbě za kariérou se mu dařilo přeměnit prohru v úspěch. Connellyho matka byla fanouškem detektivních knih a svého syna přivedla do světa napínavých románů. Ve dvanácti letech se Connelly se svou rodinou přestěhoval z Filadelfie do Fort Lauderdale na Floridě a začal navštěvovat střední školu St. Thomas Aquinas High School. Connellyho zájem ve zločinnosti a tajemnu se vystupňoval poté, co po cestě z hotelu, kde pracoval jako pomocná síla v kuchyni, zahlédl muže jak hází nějaký předmět do živého plotu. Connelly byl zvědavý a rozhodl se plot prozkoumat. Zjistil, že zahozeným předmětem byla zbraň zabalená do dřevorubecké košile. Zbraň poté vrátil zpátky a sledoval podezřelého muže až do místního baru. Pak šel domů a vše pověděl svému otci. Později toho večera zavedl policisty do baru, ale ten muž už tam nebyl. Tato událost Connellymu ukázala svět policejních důstojníků a jejich životů. Ohromil jej při tom způsob, jakým pracují a vystupují. Connelly zamýšlel následovat otcovu kariéru ve stavebnictví a začal studovat obor stavebnictví a obchod na University of Florida v Gainesvillu. Jeho známky však nebyly takové, jak si představoval. Jednou šel do kina na film Roberta Altmana Dlouhé loučení, a byl okouzlen tím, co viděl. Film natočený podle stejnojmenné knihy Raym...

John Katzenbach

John Katzenbach americký autor populárních knížek. Pracoval jako zpravodaj trestního soudu pro noviny Miami Herald a Miami News. Je ženatý s Madeleine Blais a žijí v západním Massachusetts.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více