Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Psí poslání - Příběh Ellie : napínavá dobrodružství statečné fenky Ellie z bestselleru Psí poslání tentokrát pro malé čtenáře!

W. Bruce Cameron

Euromedia Group | 2020


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 206
Jazyky: česky
Překladatel: Klára Simona Kučerová
Edice: Pikola 149x, 1. svazek ed. Psí dobrodružství 1x
Vydání: Vydání první
ISBN: 9788024266206
Vydáno v: Praha
Vystaveno: so 4. února 2023 10:09
Číslo položky: 490349

Ellie je výjimečný pes s výjimečným posláním. Už od štěněte se učí, jak se stát pátracím a záchranářským psem. Dokáže vystopovat dítě ztracené v lese nebo najít zraněnou oběť pod troskami domu. Hledá lidi. Zachraňuje je. Právě proto je na světě. Ellie však musí dokázat víc. Její psovodi – ovdovělý Jakob a osamělá Maya – ji potřebují také. Lidé se totiž mohou ztratit mnoha různými způsoby, a pokud má Ellie splnit úkol, pro který se narodila, musí zachránit ty, jež miluje nejvíce ze všech. Dobrodružství statečné fenky Ellie z bestselleru Psí poslání přináší nyní jeho autor i malým čtenářům od 8 let.

Komentáře ke knize
W. Bruce Cameron

William Bruce Cameron je americký humorista – sloupkař, spisovatel a milovník psů. Žije v Kalifornii. Napsal šest knih, přičemž úspěch slavil už se svou prvotinou 8 Simple Rules for Dating My Teenage Doughter , podle níž televizní stanice ABC natočila sitcom. Masového čtenářského zájmu však dosáhl právě s románem Psí poslání , který se držel 52 týdnů v žebříčku bestsellerů New York Times. Postupně pak vyšel ve více než 15 zemích po celém světě a produkční společnost Dreamworks zakoupila práva na jeho zfilmování. Svého první psa autor dostal, když mu bylo stejně jako Ethanovi , osm let. A i on měl po několika letech pocit, že se k němu jeho čtyřnohý miláček vrátil, ale v jiné podobě...

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat