Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Psanci

Martina Cole

Domino | 2011


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 496
Jazyky: česky
Překladatel: Milada Suderová
Vydání: Vyd. 2
ISBN: 978-80-7303-650-8 (váz.)
Vydáno v: Ostrava
Poznámka: obálka Radek Urbiš
Vystaveno: po 24. ledna 2022 19:02
Číslo položky: 272789

Cathy a Eamonn vyrůstali v nejchudší londýnské čtvrti, takže se už od dětství pohybovali v polosvětě prostitutek, pasáků, vyděračů a zlodějů. Předčasně dospělá Cathy chce vést úplně jiný život než její matka – prostitutka. Po nesčetných peripetiích se ocitne v Soho, kde se jí ujme laskavý transvestita Desrae. Naučí ji, jak se oblékat, líčit… a vůbec přežít ve zločineckém podsvětí Londýna.
Cathyina první láska Eamonn mezitím dospívá v krutého sobce. Když v záchvatu prchlivosti zabije svou přítelkyni, je nucen uprchnout do Ameriky. Mezi mafiány si velmi rychle získá pověst jednoho z nejobávanějších zločinců, který se nezastaví před ničím.Zdálo by se, že z Cathy a Eamonna vyrostly naprosto odlišné osobnosti, ale když je po letech osud svede zase dohromady, oba dva zjistí, že je mezi nimi stále silné pouto...

Komentáře ke knize
Martina Cole

Martina Cole je anglická spisovatelka kriminálních románů. Ve většině jejích románů je protagonistou žena a antihrdina, mnohé jsou zasazeny do prostředí irské komunity v okolí Londýna. V roce 2006 získala za román The Take ocenění British Book Awards v kategorii kriminální thriller roku. Čtyři z jejích románů byly zpracovány do podoby televizních seriálů. V tomto článku byl použit překlad textu z článku Martina Coleová na slovenské Wikipedii.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více