Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Průvodce ztracených

Ilka Pacovská

Albatros | 2014


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 365
Jazyky: česky
Ilustrátor: Jan Patrik Krásný
Edice: 5. svazek ed. Sedmý smysl 4x
ISBN: 978-80-000-3487-4
Vystaveno: út 13. října 2020 12:32
Číslo položky: 120211

Souboj dobra a zla pokračuje…

Vedle starých známých – Hanky, Rafana a Sváti – nás nový příběh seznámí s Tulianem, Silmurem nebo mágem Artitanem. Tentokrát nás děj zavede hlavně do školy v Airbowanu, která se nachází v nevlídné krajině na pomezí mezi životem a smrtí. Vládnou zde harpyje, jež jsou také učitelkami Toma a Sama.Druhá – zcela nová oblast, kam se dostaneme – je Jižní kontinent a hrad Belistoun s okolím.
Tomovým posláním je zachránit Sama a pomoct jeho duši splynout s tělem, ale objeví se další úkoly, jejichž splnění přivádí chlapce až k hranici smrti. Obstojí desetiletí kluci v neobyčejně těžké situaci? Jak si poradí se zlem, krutými podmínkami a temnými silami?
Dobrodružství a dobré čtení už popáté!

Komentáře ke knize
Ilka Pacovská

Ilka Pacovská je česká knihovnice a spisovatelka. Pracovala ve Státní technické knihovně. V roce 2004 začala na internetu uveřejňovat fantasy ságu Sedmý smysl, která následně začala vycházet i knižně. Nejvýraznějším autorčiným dílem je desetidílná fantasy sága pro mládež Sedmý smysl Hrdinové příběhu jsou tři sirotci Hanka, Rafan a Sváťa, kteří vyrůstají v sirotčinci, ale projevují nadání pro magii . Na žádost neznámé osoby jsou vysvobozeni džinem Vronem a přijati na magickou školu. Postupně se seznamují se svou dobrodinkou, dračicí Kamamedunou, jejím synem Plamem, ktrý má zvláštní spojení s Hankou, trpaslíkem Zachariášem a mnoha dalšími postavami. Příběh zpočátku vykazuje silnou inspiraci Harry Potterem.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat