Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Prostor pro duši

Vlastina Svátková

Vlastina Kounická Svátková | 2018

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 149
Jazyky: česky
Vydání: Vydání: I.
ISBN: 9788027047406
Vydáno v: Líbeznice
Vystaveno: po 23. ledna 2023 14:52
Číslo položky: 481256

Kdysi dávno, hodně dávno, kdy jsem ještě o životě netušila skoro nic a identifikovala jsem jenom stavy hluboké deprese a euforie, mě správným směrem nastartovala jedna útlá kniha. Otevřela mi oči, abych se mohla vydat na cestu. Autorka věřila na zázraky a já tehdy potřebovala šíleně moc věřit na zázraky! Dnes na zázraky ani náhody nevěřím. Jsem sarkastická a ironická, a v mé knize najdete i pár sprostých slov. Ale smysl mé knihy je stejný, jako té, která mi před lety zachránila život. Má pomoct těm, kteří to potřebují a hlavně chtějí. Má dát naději tam, kde už žádná není.

Tato kniha je pro ženy, které opakují stejné chyby, hledají lásku a pochopení. Je pro dívky a dcery, které si připadají divné, ošklivé a nepochopené. Je pro rodiče, kteří nadevše milují své děti. Je pro muže, kteří chtějí pochopit své ženy. Je pro všechny. Protože je o životě. A život je prostor pro duši. Chvíli jsme nahoře, chvíli dole na dně. Všichni toužíme nalézt rovnováhu tam někde uprostřed. Mezi dnem a hladinou. Mezi smutkem a štěstím.

Komentáře ke knize
Vlastina Svátková

Narozená v roce 1982 slovenské matce a českému otci. Základní školu a gymnázium navštěvovala v Myjavě. Studovala hru na piano, chodila na hodiny zpěvu a kreslení. Věnovala se i tanci, psaní a recitaci básní, za které byla ocenena na pěveckých a recitačních soutěžích. Vlastina se věnovala novinařině, kterou vystudovala na masmediální fakultě. Co se studia týče, vystudovala i vysokou školu na Univerzitě Komenského v Bratislavě. Jako redaktorka působila v magazínech Infinity, Style a Elle. Vlastina Svátková se zabývala i modelingem. Díky této práci se dostala do Mnichova, Vídně, Barcelony, Tokia či Bangkoku. V televizních reklamách pro místní i zahraniční trh dostávala totiž stále více rolí, které byly založené na herecké akci. V tu dobu začíná brát Vlastina kurzy filmového herectví a zdokonaluje se ve zpěvu. Vlastina mluví anglicky a německy; věnuje se sportu, literatuře, psaní, filmové teorii a cestování. První její filmová role byla v bondovce Casino Royale, dále se objevila v Gangster KA, Dítě číslo 44, Ženy v pokušení a v seriálu První republika.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat