Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Příručka pro výcvik řidiče nákladních automobilů, autobusů a traktorů : Konstrukce, vybavení a údržba : Technika jízdy : Hospodárnost provozu : Poruchy vozidel a jejich odstraňování : Právní ochrana silničního provozu

Feifer, Hausman, Hanzelka, Hejtman, Hornek, Z Kleinhampl, F Šmolka, J Kunc, Karel Slavík

Naše vojsko | 1959


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 515, [1]
Jazyky: česky
Edice: 10. svazek ed. Výcviková knižnice řidičů 6x
Vydání: 1. vyd
Vydáno v: Praha
Náklad: 20 000 ks
Vystaveno: ne 13. září 2020 20:17
Číslo položky: 115533

Příručka pro výcvik řidiče nákladních automobilů, autobusů a traktorů - konstrukce, vybavení a údržba - technika jízdy - hospodárnost provozu - poruchy vozidel a jejich odstraňování - právní ochrana silničního provozu.
Učebnice, určená pro potřebu řidičů z povolání, obsahuje nejen látku nutnou k získání oprávnění řidice III. a II. třídy, ale i další podrobnější technické a praktické informace a pokyny.
1. vydání

Komentáře ke knize
Karel Slavík

Karel Slavík byl jedním z průkopníků swingu v českých zemích. Hudbě se věnoval amatérsky. V polovině 30. let založil skupinu Blue Music, která byla považována za tehdejší nejjazzovější českou formaci. V Blue Music začínal i Karel Vlach, Ladislav Habart nebo Inka Zemánková. V březnu 1937 na jejich koncertě vystoupil černošský hudebník a zpěvák Joe Turner, jenž byl v Československu známý z nahrávek orchestru Gramoklubu. Po tomto úspěchu se skupina zviditelnila, což jí umožnilo působit v různých kavárnách a nočních podnicích. Začátkem čtyřicátých let spolu se svou židovskou snoubenkou utekl před fašismem do Ameriky. Po válce žil v Brazílii. Od 50. let 20. století žil v Chicagu, kde snad i zemřel .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat