Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Příručka pro rybářské hospodáře + CD

Zdeněk Adámek, Karel Dubský, Bohuslava Jarolímková, Tomáš Just, Jitka Kolářová, Stanislav Lusk, Stanislav Navrátil, Pavel Nusl, Zdeňka Svobodová, Alexander Šíma, Jan Štípek, Zdeněk Vančura, Karel Vrána

Český rybářský svaz | 2015


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 512
Jazyky: česky
Vydání: 2 vyd.
ISBN: 978-80-905280-7-9
Vydáno v: Praha
Náklad: 7500 ks
Vystaveno: čt 9. září 2021 10:11
Číslo položky: 220142

Ucelený učební materiál určený budoucím rybářským hospodářům obsahuje souhrn informací z historie rybářství, základy ichtyologie, přehled jednotlivých druhů ryb, chov ryb, revitalizace vodních toků ad.

Komentáře ke knize
Stanislav Lusk

Stanislav Lusk byl reprezentant Československa ve veslování. V roce 1952 získal na OH v Helsinkách zlatou medaili ve veslování. Ve čtyřce s kormidelníkem společně s ním medaili získali: Karel Mejta, Jiří Havlis, Jan Jindra, Miroslav Koranda. Vítězný čas byl 7:33.4. Na olympiádě 1960 obsadil třetí místo jako člen osmiveslice.

Tomáš Just

Narozen 1962. Ing. - vodohospodář, práce z oboru ochrany před povodněmi, vodohospodářství a ochrany přírody, též autor doprovodných fotografií.

Alexander Šíma

JUDr. Alexander Šíma po absolvování právnické fakulty UK v Praze byl soudcem Okresního soudu v Klatovech a Nejvyššího soudu v Praze, nyní je předsedou občanskoprávního senátu Krajského soudu v Plzni. V roce 1992 absolvoval studijní pobyt u justičních orgánů v USA. Od roku 1993 je externím akademickým pracovníkem katedry občanského práva Právnické fakulty Západočeské univerzity v Plzni. Publikuje v odborných časopisech, je rovněž autorem publikací se speciální právní tematikou .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet