Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Příručka mesiáše - rady pro vyspělou duši

Richard Bach

Synergie | 2005


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: ca 250
Jazyky: česky
Překladatel: Monika Kittová
Vydání: 1. vyd
ISBN: 80-7370-105-7 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 26. února 2021 8:06
Číslo položky: 156950

Richard Bach je již déle než třicet let jedním z nejpopulárnějších a nejčastěji citovaných spisovatelů své generace jen Jonathana Livingstona Racka se prodalo přes čtyřicet milionů výtisků po celém světě. Konečně držíte v rukou také dlouho očekávanou ztracenou knihu z Iluzí. Návod k použití příručky je jednoduchý: Položte si otázku. Zavřete oči, rozhodněte se, zda si přečtete pravou nebo levou stranu, a knihu otevřete.
Kniha, která se v Iluzích ztratila, znovu spatřuje světlo světa. Určitě si vzpomínáte na tajemnou příručku Donalda Shimody, kterou stačilo nahodile otevřít a získali jste odpověď na libovolnou otázku. Podobně jako přecházející knihy Richarda Bacha, vám také Příručka mesiáše dodává odvahu následovat vaše sny bez kompromisů či omluv, neboť čehokoliv, čemu dokážeme uvěřit, můžeme také dosáhnout. Tato kniha nemá žádný příběh jejím příběhem jste vy. Naplněná moudrostí a provokujícími myšlenkami, vám pomůže přemýšlet o vašich myšlenkách, aniž by je nahrazovala. Nechť je vám inspirací na cestě k dosažení vašich snů!
"Život po vás nechce, abyste byli důslední, krutí, trpěliví, užiteční, vzteklí, racionální, nerozvážní, láskyplní, zbrklí, nepředpojatí, neurotičtí, pozorní, nesmlouvaví, tolerantní, marnotratní, bohatí, ušlápnutí, jemní, nemocní, ohleduplní, zábavní, hloupí, zdraví, chamtiví, krásní, líní, zodpovědní, pošetilí, štědří, poddajní, důvěrní, požitkářští, pilní, manipulativní, schopní pronikavého pohledu do podstaty věcí, vrtošiví, moudří, sobečtí, laskaví nebo obětovaní. Život od vás chce, abyste vnímali důsledky všeho, pro co se rozhodnete.

Komentáře ke knize
Richard Bach

Richard David Bach je americký spisovatel. Je znám především bestsellerem Jonathan Livingston Racek z roku 1972 a filmem, který byl na jeho námět natočen. V jeho knihách se také objevuje jeho obliba letectví a dokonce i létání v metafoře. Letectví je jeho koníčkem od 17 let. V roce 1955 navštěvoval Long Beach State College. Je autorem několika beletristických i faktických prací, včetně Jonathana Livingstona Racka , Iluze , Jediného a Out of My Mind . Většina jeho děl je částečně autobiografická a používá aktuální nebo vysněné téma nějaké události jeho života, skrze kterou může ilustrovat svou filosofii. Ve svých knihách udržuje konzistentní filozofii: Naše pravá přirozenost není ohraničena prostorem ani časem, jsme vyjádřením bytí, skutečně se nerodíme ani neumíráme a vstupujeme do tohoto světa dojmů a podob, abychom se bavili, učili, sdíleli zkušenosti s těmi, na kterých nám záleží, zkoumali a především učili, jak milovat a milovat znovu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více