Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Princezna ohně

Shannon Drake

Domino | 1997


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 415
Jazyky: česky
Překladatel: Jiří Kobělka, Milada Suderová
Edice: 1. svazek ed. Fire 2x
Vydání: 1
ISBN: 80-86128-09-1
Vydáno v: Ostrava
Poznámka: obálka Radek Urbiš
Vystaveno: út 8. března 2022 15:45
Číslo položky: 292209

Setkali se na bitevním poli. Alaric byl normanský rytíř, který přísahal věrnost Vilému řečenému Bastardovi, zatímco Fallon byla anglosaskou princeznou, jež by pro záchranu své vlasti před nepřátelskými Normany udělala cokoliv. Stáli na opačných stranách nepřátelského tábora, a přesto je k sobě přitahovalo něco silného.
Po bitvě Fallon upadá do zajetí a stává se vězněm nenáviděného Alarika. Od tohoto okamžiku začíná mezi hrdou, krásnou Fallon a statečným Alarikem neúnavný zápas. Ona se stále snaží uprchnout, on nesmí - a ani nechce - nechat svou válečnou kořist utéct. Zároveň však mezi nimi propuká nezkrotná vášeň, která postupně přerůstá v lásku. Přesto zůstávají nepřáteli.

Komentáře ke knize
Shannon Drake

Heather Graham Pozzessereová je americká spisovatelka píšící historické romány, jejichž hlavním námětem je láska. Psala také pod svým rodným jménem Heather Graham, v současnosti je známější pod pseudonymem Shannon Drake. Spisovatelka se narodila 15. března 1953 v Miami-Dade County na Floridě . Na střední škole se seznámila s Hersheym Dennisem Pozzesserem, za kterého se po absolutoriu střední školy provdala. Později vystudovala obor divadelní umění na University of South Florida. Nejdříve se pohybovala v divadelním prostředí, později ji tato práce přestala naplňovat, a proto začala být literárně činná, nejdříve psala hororové příběhy a poté romance. V roce 1982 prodala svoji první novelu s názvem When Next We Love. V současnosti žije se svými pěti dětmi a manželem na Floridě.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet