Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Princeta a kapitán : Zv. 2

Anne-Laure Bondoux

Perfekt | 2005


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 387
Jazyky: česky
Překladatel: Eva Procházková
Vydání: 1
ISBN: 80-8046-294-1
Vydáno v: Bratislava
Vystaveno: pá 26. listopadu 2021 0:12
Číslo položky: 248875

Patnáctiletá princeta Malva, která má dědit galnicijský trůn, má být proti své vůli provdána za zkoro 45letého muže, aby jejich země uzavřeli mír, ale Malva odmítá se za něho provdat, a proto se svou služkou Filoménou utečou, ale neví jaké nebezpečí je čeká.

Patnáctiletá princeta Malva, dědička trůnu v Galnícii, mimořádně vzdělaná a sečtělá dívka, se má provdat proti své vůli. Ona však chce sama rozhodovat o svém životě a tak se rozhodne utéct. Bouřka zažene její loď daleko na východ k bojovným kočovným kmenům. Prožívá úžasné dobrodružství a s obrovskou vytrvalostí a houževnatostí překonává všechny překážky. Cestu ji zkříží odvážný kapitán Orfeus, do kterého se zamiluje a spolu s ním a dalšími členy posádky musí projít zkouškami, ve kterých poznávají cenu pravého přátelství a nalézají smysl života.

Komentáře ke knize
Anne-Laure Bondoux

Anne-Laure-Bondouxová se narodila 23.4.1971 a v současné době žije v Paříži. Bylo ji asi deset let, když začala psát příběhy, a tato vášeň ji neopustila ani v dospělosti. Po ukončení studia moderní literatury na Filozofické fakultě v Paříži v roce 1996 nastupila do vydavatelství Bayard Presse, kde se začala věnovat literatuře pro mládež. V roce 2003 dostala Cenu RTL za knihu Druhý život Lina Hoppa a další cenu za román Vrahovy slzy. Také napsala dobrodružně fantastický román Princeta a kapitán, který se rovněž setkal s obrovským ohlasem.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze
Lidé také hledají

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat