Dostupnost: | Vyprodáno |
Vazba: | Pevná s obálkou |
Počet stran: | 260 stran |
Jazyky: | česky |
Překladatel: | Jan Klíma |
Edice: | 4. svazek ed. Bruno Chef de police 0x |
Vydání: | První vydání v českém jazyce |
ISBN: | 978-80-7363-706-4 |
Vydáno v: | Praha |
Poznámka: | obálka Tomáš Schwarzbacher Zeman |
Vystaveno: | út 6. září 2022 15:30 |
Číslo položky: | 395626 |
Čtvrtý detektivní román s policistou Brunem v hlavní roli nás opět zavede do malebné krajiny francouzského jihozápadu a městečka St. Denis. Tentokrát spustí lavinu nepředvídatelných událostí jeden archeologický objev – nalezené tělo je však staré pouhých pár desítek let! Je možné, že tato vražda souvisí s militantními ochránci zvířat, kteří protestují proti produkci tradiční francouzské pochoutky foie gras? Vzápětí je Bruno vtažen do nebezpečné hry, jejímž cílem je odhalit spící teroristickou buňku organizace ETA. Tato mise svede Bruna znovu dohromady s jeho největší láskou Isabelle, a tak musí řešit nejen to, kde se skrývají útočníci, ale i jak dál v osobním životě. Kromě osvědčených vyšetřovacích metod nám Bruno znovu předvede, jak je možné si vychutnat dobré jídlo i pití v rychlém a globalizovaném světě a jak si umí Francouzi užívat života.
Narodil se 1. 1. 1947 ve Skotsku. Vzdělával se na Harrow County School for Boys a Balliol College, Oxford. Walker žije v Evropě se svojí ženou a dvěma dcerami. Walker je Editor-in-Chief Emeritus of United Press International. Před zaměstnáním v UPI v roce 2000 pracoval u novin The Guardian v mnoha pozicích mj. jako šéf v Moskvě a USA. Pravidelně komentuje na CNN.)
Objednávkám nad 699 Kč
Sběratelské kusy i knižní novinky
A s radostí
Za hotové a s vlastním odvozem