Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Pravidla lásky

Freya North

BB art | 2006


49 Kč 35 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 372
Jazyky: česky
Překladatel: Eva Brožová
Vydání: 1. vyd. v českém jazyce
ISBN: 80-7341-887-8 (váz.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Robin Brichta
Vystaveno: čt 6. ledna 2022 10:39
Číslo položky: 263899

Thea Luckmoreová věří v lásku – v magickou jiskru skutečné, staromódní romantické lásky. Je rozhodnutá se buď šíleně zamilovat – nebo nic.
Alice Heggartyová, její nejlepší přítelkyně, se vždy zamilovává v zajetí smyslné touhy – do okouzlujících darebáků, kteří jí pravidelně lámou srdce. Když skončí její další nešťastný vztah, Alice dospěje k rozhodnutí. Je nejvyšší čas se vdát a přesně ví, koho si vezme.
Tu neidentifikovatelnou jiskru, ve kterou Thea věří, v ní zažehne náhodné setkání na Primrose Hill… Saul Mundy se zdá být dokonalý a Thea zjistí, že je zamilovaná a připadá si v sedmém nebi.
Čerstvě provdaná Alice však brzy pochopí, že není ochotná hrát podle pravidel tak, jak si myslela. Začne je porušovat napravo, nalevo, všude… Současně se v základech otřese Thein svět, v němž láska hraje roli číslo jedna.




Komentáře ke knize
Freya North

Freya North se v roce 1991 rezignovala na doktorandské studium, protože se rozhodla napsat svůj první román Sally. Čtyři roky ignorovala naléhání rodičů a přátel, aby si „našla pořádnou práci“. Byla na podpoře, a aby se uživila, přispívala do nejrůznějších časopisů a vystřídala řadu krátkodobých zaměstnání. V roce 1995 hodila opatrnost za hlavu a poslala tři kapitoly a stránku s kompletně vymyšleným příběhem špičkovému literárnímu agentovi – a vyšlo to: o její knihu usilovalo hned pět nakladatelství. Sally vyšla v roce 1996 a setkala se s nadšeným ohlasem. Kritici Northovou okamžitě označili za čerstvý hlas v britské literatuře.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více