Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Pozitivní myšlenky pro každý den

Louise L Hay

ANAG | 2009

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 443
Jazyky: česky
ISBN: 978-80-7263-555-9 (brož.)
Vydáno v: Olomouc
Vystaveno: st 30. června 2021 10:36
Číslo položky: 200532

Každý den, když otevřete knihu Pozitivní myšlenky pro každý den pro načerpání několika pozitivních myšlenek, zjistíte, že se váš výhled stane celkově jasnějším! Tato kniha je souborem citací a afirmací několika velmi vážených autorů nakladatelství Hay House a je v ní místo i pro vaše vlastní afirmace.

Další autoři, kteří se na tomto souboru myšlenek podíleli:

Vedle Louise L. Hay se s vámi o svá moudra v knize Pozitivní myšlenky pro každý den dělí autoři: Abraham-Hicks (Jerry and Esther Hicks), Sylvia Browne, Chérie Carter-Scott, Deepak Chopra, Stephen R. Covey, Wayne W. Dyer, John Gray, Keith D. Harrell, Kryon (Lee Carroll), Daniel Levin, Max Lucado, Don Miguel Ruiz, Julie Morgenstern, Caroline Myss, Leon Nacson, Christiane Northrup, Peter Occhiogrosso, Suze Orman, Cheryl Richardson, Anne Wilson Schaef, Tavis Smiley, Iyanla Vanzant, Doreen Virtue, Brian L. Weiss, Bruce Wilkinson a Marianne Williamson.

Komentáře ke knize
Louise L Hay

Louise L. Hay, duchovní učitelka a autorka mezinárodního bestselleru MILUJ SVŮJ ŽiVOT , Můžete uzdravit svůj život a Uzdravte své tělo pomohla tisícům lidí při objevování a využívání jejích potencíálu tvůrčích schopností. Učí nás odstraňovat překážky, které nám brání naplno žít a dosáhnout toho. Knihy L. Hay vycházejí na celém světě a byly přeloženy do 20 jazyků. Louise L. Hay je mezinárodně uznávanou představitelkou hnutí New Age. Její základní poselství: \"Pokud jsme ochotni vykonat potřebnou mentální práci, může být uzdraveno takřka vše,\" bylo pro mnohé povzbuzením k hledání zdravějšího a šťastnějšího života. 30.8.2017 ráno zemřela tato velká žena.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat