Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Potravinářská mikrobiologie : vysokošk. učebnice pro posl. fak. potrav. technologie Vys. školy chemicko-technologické v Praze a v Bratislavě

Bohuš Hampl

Státní nakladatelství technické literatury | 1968

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 276
Jazyky: česky
Edice: Řada potravinářské literatury 10x
Vydání: 1
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 27. července 2020 12:04
Číslo položky: 109385

Zdůrazňuje základní pojmy a zákonitosti obecné mikrobiologie, všímá si přitom činnosti užitečných i škodlivých mikroorganismů v potravinářství. Podává jak přehled systematiky potravinářsky důležitých skupin baktérií, kvasinek a plísní, tak přehled mikrobiologie jednotlivých potravinářských výrob i používaných surovin včetně mikrobiologie obalů, vody a vzduchu. Posléze uvádí platné mikrobiologické standardy surovin a konečných výrobků i hygienická a sanitační opatření v potravinářské výrobě. Výklad je volen tak, aby přinesl praktická poučení i pracovníkům mikrobiologických laboratoří potravinářského průmyslu.

Komentáře ke knize
Bohuš Hampl

Narozen 16.12.1899 v Netolicích, zemřel 29.12.1975 v Praze. Dr. ing., profesor katedry biologických věd, práce z oboru mikrobiologie.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat