Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Potom : román

Melvin Jules Bukiet

BB art | 1999


49 Kč 39 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 286
Jazyky: česky
Překladatel: Jan Klepegr
Vydání: 1
ISBN: 80-7257-070-6
Vydáno v: Praha
Vystaveno: út 3. listopadu 2020 14:52
Číslo položky: 125115

Připravte se na šokující román překračující všechny meze. Příliš seriózní, než aby byl jen snůškou potrhlostí, sepsaný příliš rozezleným perem, než aby mohl být brán jako výplod autorské bezradnosti.

V podstatě dobrodružný román začíná příjezdem spojenců do koncentračního tábora a popisem prvních dnů osvobození, které rychle dostávají obvyklou podobu lidského konání ve stavu nouze. Vytváří se černý trh s nedostatkovým zbožím a snaha po jeho ovládnutí k sobě přivede tři bývalé vězně. Šmelina jim nestačí, rozhodnou se získat zlato, které je v amerických rukách. Jejich úsilí ale nevede k plánovanému cíli.

Trojice Židů, právě osvobozených z koncentračního tábora, se v rozvráceném Německu pokusí ukrást zlato ze zubů obětí holocaustu, které je v rukou Spojenců. (http://baila.net)

Komentáře ke knize
Melvin Jules Bukiet

Melvin Jules Bukiet je literárním kritikem a autorem sedmi románů . Je editorem tří antologií Jeho práce byly přeloženy do půl tuctu jazyků a často antologizovány. Příběhy publikoval v Antaeus, The Paris Review, a dalších časopisech, eseje publikoval v The New York Times, Washington Post, Los Angeles Times, a dalších novinách. Žije v New Yorku a učí psaní na Sarah Lawrence College. V češtině vyšel jeho román Potom

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více