Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Poslední Maův tanečník : příběh chudého čínského chlapce, který se vypracoval na světoznámého tanečníka a prvního sólistu amerického Houstonského baletu

Cunxin Li

Ikar | 2010

Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 474, [8] obr. příl
Jazyky: česky
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-249-1451-0 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 12. května 2022 11:33
Číslo položky: 330750

Amber Pattersonová už toho má dost. Příšerně ji nebaví být taková nula: tuctová, téměř neviditelná žena, kterou každý přehlíží. Přímo před očima má vzor toho, jak by mohl její život vypadat. Daphne Parrishová je blonďatá bohyně, která bere svůj luxusní život jako naprostou samozřejmost. Společně se svým manželem patří kmístní honoraci, mají peníze, moc, obdiv, navíc dvě krásné dcerky. Proč by někdo měl mít všechno, zatímco jiný nemá nic? Amber by se při pohledu na Daphne možná zadávila závistí, ale to se nestane. Má totiž plán, jak sladký život své sokyně postupně nahlodat a zničit, aby mohla v závěru nastoupit na její místo. Podaří se jí proniknout do rodiny Parrishových a zanedlouho se stává Daphninou blízkou přítelkyní. Ráda přijme pozvání, aby s nimi jela na dovolenou, protože jí to skýtá vítanou příležitost ke sblížení se šarmantním Jacksonem. Všechno jde naprosto hladce. Ale pak Amber dostihne pečlivě skrývané tajemství z minulosti, které by mohlo její krásný plán úplně zničit. Něco takového ona ale odmítá připustit. A tehdy začne opravdové peklo. Psychothriller Poslední paní Parrishová nás provádí nejtemnějšími zákoutími lidské mysli a prostřednictvím celé řady nečekaných zvratů můžeme až do konce jenom hádat, jak to všechno nakonec dopadne.

Komentáře ke knize
Cunxin Li

Li Cunxin / Li Cchun - sin / se narodil jako šestý syn chudého čínského rolníka. V jedenácti letech ho ve škole po sérii prověřování a podrobné prohlídce, kdy mu úředníci proměřili délku trupu, krku a dokonce i prstů u nohou, vybrali do Pekingské taneční akademie madam Maové. Později byl pozván uměleckým ředitelem Houstonského baletu ke stipendiu na baletní škole v USA. V roce 1979 se při svém druhém pobytu v USA zamiloval do americké tanečnice, se kterou se proti vůli čínských úřadů oženil. Zanedlouho se rozvedl. V USA však získal věhlas a jeho vystoupení sklízela ovace publika. Oženil se podruhé s tanečnicí, mají spolu dvě děti a žijí na Novém Zélandu.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více