Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Posilování s vlastním tělem : 494krát jinak

Helena Jarkovská, Markéta Jarkovská

Grada | 2016


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 264
Jazyky: česky
Edice: Fitness, síla, kondice 2x, Fitness, siía kondice 0x
Vydání: Druhé, rozšířené vydání
ISBN: 9788024757308
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 3. listopadu 2022 9:54
Číslo položky: 430792

Přepracované vydání nejúspěšnější knihy o posilování s vlastním tělem je doplněno o cviky na zpevnění středu těla – tzv. core trénink. Známá propagátorka, trenérka fitness a aerobiku Helena Jarkovská společně s dcerou Markétou tak rozšířila původní knížku přinášející ucelený soubor účelových posilovacích cvičení, jež jsou uspořádána podle anatomicko-fyziologického působení na jednotlivé oblasti pohybového ústrojí – a v souvislosti s tím i na nervovou, dýchací a srdečně-cévní soustavu. Téměř 500 cviků je demonstrováno na názorných fotografiích a rozděleno podle svalových skupin a kloubů, jež se na daném pohybu podílejí. Kniha je určena každému, kdo chce samostatně cvičit doma i v posilovně, zároveň však také přináší velké množství nápadů a rad cvičitelům a trenérům fitness i jiného cvičení.

Komentáře ke knize
Helena Jarkovská

Helena Jarkovská absolvovala v roce 1969 FTVS UK, specializace sportovní a rekreační gymnastika. Je zakladatelkou a propagátorkou českého aerobiku, zakladatelkou a ředitelkou České školy aerobiku a České školy spinningu.. Autorsky se podílela na televizních programech Cvičme v rytmu a vydala 4 videokazety s tématikou aerobní gymnastika. Zorganizovala 300 odborných seminářů, určených instruktorům aerobiku a podílela se na organizaci dvaceti mezinárodních seminářů o aerobiku v České republice a pěti českých a moravských kongresů o aerobiku. Působila jako lektorka školení instruktorů v Itálii, ve Švýcarsku a v Německu. Od roku 1972 pracovala v oblasti tělovýchovných služeb ve Sportpropagu ČÚV ČSTV, v letech 1987-89 v TJ Tatra Smíchov. Od roku 1990 je majitelkou Fit klubu H. Jarkovské v Praze 7 a specializuje se na aerobní formy cvičení.

Markéta Jarkovská

Markéta Jarkovská vystudovala v roce 1996 Taneční konzervatoř Jaroslava Ježka se specializací moderní scénický tanec, vytvořila choreografii "Free" na absolventském představení v Divadle komedie. Od roku 1994 tančila v souboru A. Borsun v Hannoveru, kde také vyučovala. V roce 1999 vystupovala na festivalu Tanec Praha se souborem M. Rebcové. V letech 1994-2000 vyučovala v tanečním studiu Ánfas M. Nesvadby a ve studiu Dance Perfect Lenky Ottové. Je choreografkou komerčních vystoupení pro různé firmy, např. Zannussi, AEG, Paegas aj. Dále pracuje jako lektorka jazzového tance a hip hopu, lektorka České školy aerobiku, lektorka na kongresech a seminářích, trenérka European Tae-bo Basic , trenérka European Tae-bo Advance .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více