Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Popel půlnoci

Lara Adrian

Brána | 2014


99 Kč 49 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 271
Jazyky: česky
Překladatel: Irena Steinerová
Edice: 6. svazek ed. Půlnoční rasa 4x
Vydání: 1. vyd.
ISBN: 9788072436521
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Alice Neugebauerová
Vystaveno: čt 17. listopadu 2022 12:55
Číslo položky: 441110

Popel půlnoci je šestým pokračováním milostné ságy Půlnoční rasa. Na pozadí dramatických událostí, odehrávajících se v tajemném světě upírů se rozehrává příběh plný vášně, zrady a nečekaných zvratů.
Osamělý a zoufalý Andreas Reichen je pevně rozhodnutý krvavě pomstít vyvraždění všech svých blízkých, které má na svědomí mocný a nemilosrdný upír Wilhelm Roth. Nezastaví se před ničím a neváhá přitom využít ani svou bývalou milenku Claire jako nic netušící figurku v této smrtící hře.

Komentáře ke knize
Lara Adrian

Tina St. John je americká autorka středověkých romancí. Žije na pobřeží Nové Anglie se svým manželem, který je předlohou všech jejích hrdinů a zároveň největším fanouškem. Podle autorky jsou oba na světě hlavně proto, aby se mohli starat a hýčkat dvě kočkovité šelmy. Je často citovaná, chválená nebo zmiňovaná jinými, nám někdy známějšími autorkami. Její knížky u nás začaly vydávat teprve v nedávné době hned dvě nakladatesltví. Už od dětství se toužila stát spisovatelkou. Přání si splnila románem Lord of Vengeance , dále následovaly: Rytířská série: • White Lion’s Lady - Nevěsta Bílého lva • Black Lion’s LADY - česky nevyšla • Lady of Valor - česky nevyšla Série o Dračím kalichu : • Heart of the Hunter - Srdce lovce • Heart of the Flame - Srdce plamene • Heart of the Dove - Holubičí srdce • Heart of the Dragon - ještě nevyšla

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více