Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Počátek zkázy

James Rollins, Grant Blackwood

BB art | 2014


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 592
Jazyky: česky
Překladatel: Zdík Dušek
Edice: 1. svazek ed. Tucker Wayne 2x
ISBN: 978-80-7507-027-2
Poznámka: obálka Bohumil Fencl
Vystaveno: po 8. listopadu 2021 14:28
Číslo položky: 240653

James Rollins a Grant Blackwood předkládají první román z nové průlomové série s hlavními hrdiny kapitánem Tuckerem Waynem a jeho spolehlivým vojenským psem Kainem, které čtenáři již znají z dobrodružství Sigma Force. První sólové dobrodružství zavede tuto jedinečně nadanou dvojici k odhalení převratné pravdy o… Počátku zkázy.
Nejnovější člen Sigmy kapitán Tucker Wayne dostane od ředitele Crowea za úkol, aby se svým vycvičeným psem Kainem odvezl ze Sibiře ruského farmaceutického magnáta a vědeckého génia Abrama Bukolova, který má v rukou klíč k nové biologické zbrani, jež ohrožuje život na celé planetě.Při zběsilé honičce od zamrzlých ruských stepí po žhavé jihoafrické savany, od válkou zmítaných hor Namibie po zasněžená Velká jezera ve Spojených státech, musejí Tucker s Kainem společně vyřešit odvěkou záhadu, jejíž kořeny sahají až k počátkům života na Zemi, a ještě k tomu unikat před nástrahami zkušených nájemných zabijáků a ruského generála toužícího po pomstě a moci.Pevné pouto mezi člověkem a psem bude podrobeno extrémní zatěžkávací zkoušce. Nalezení řešení a odvrácení globální apokalypsy bude vyžadovat jejich veškeré dovednosti, talent a především vzájemnou důvěru.

Komentáře ke knize
James Rollins

James Paul Czajkowski je americký spisovatel akčních/dobrodružných thrillerů a bývalý veterinář. Píše pod pseudonymy James Rollins nebo James Clemens. Spolu se svými třemi bratry a třemi sestrami byl vychován na Středozápadě a na kanadském venkově. Na vysoké škole se zaměřil na studium evoluční biologie. V roce 1985 získal doktorát veterinárního lékařství na univerzitě v Missouri a poté si v kalifornském Sacramentu otevřel vlastní veterinární praxi. Zde také v současné době žije se dvěma dalmatiny, zatoulaným německým ovčákem a papouškem jménem Igor. Jako nadšeného amatérského potápěče a jeskyňáře ho často naleznete buď pod zemí nebo pod vodou.

Grant Blackwood

Grant Blackwood, veterán amerického námořnictva, sloužil tři roky na palubě raketové fregaty jako operační specialista a pilot záchranného člunu. Je autorem série o Briggsi Tannerovi – The End of Enemies, The Wall of Night a An Echo of War – žije v Coloradu

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat