Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Poblázněné

Sara Shepard

BB art | 2015


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 272
Jazyky: česky
Překladatel: Anna Školníková
Edice: 13. svazek ed. Roztomilé malé lhářky 5x
ISBN: 978-80-7507-077-7
Poznámka: obálka Bohumil Fencl
Vystaveno: st 24. února 2021 15:21
Číslo položky: 156492

Když vám někdo drží nůž pod krkem, je lepší lhát
Roztomilé malé lhářky se sotva vrátily z plavby po Karibiku, která se proměnila v hořící noční můru, a už je čeká příprava na vrcholnou událost roku – Májový ples. Navíc zjistily, že jejich pronásledovatelka A zřejmě nepracuje sama, a odhodlaly se, že tohoto druhého stalkera odhalí. Hanna by se moc chtěla stát královnou maturitního plesu, ale zatím se na popáleninové klinice stará o jednu z obětí, které A na výletní plavbě ublížila, a čeká, až promluví. Spencer hodně riskuje, když se na internetu dává dohromady se záhadným blogerem, který se vyžívá v konspiračních teoriích. Emily se skamarádí s pacientkou z psychiatrické léčebny, aby zjistila, co před nimi skrývaly obě Alison. A Arie? Ta čeká na nejhorší – už zase –, protože se definitivně provalilo její temné islandské tajemství. A k překvapení všech se ukazuje, že člověk, před kterým chtěla Aria pravdu zamlčet navždy, zřejmě od začátku o všem věděl… Jak dlouho vydrží kamarádky vražedné napětí, v němž žijí? Mají vůbec šanci, že ukončí střední školu a rozejdou se na prázdniny se svými láskami jako jejich „normální“ spolužáci? A se už málem podařilo umlčet je navždy – nepodaří se jí to nyní tím spíš, když má tak oddaného spolupracovníka?
Sara Shepardová absolvovala Newyorskou univerzitu a získala titul MFA z tvůrčího psaní na Brooklyn College. Románovou řadu Roztomilé malé lhářky inspirovalo její dětství ve Filadelfii v Main Line. Nějakou dobu žila ve městě Tucson v Arizoně, kam je zasazen příběh její další úspěšné románové řady Hra lží. V současné době žije s rodinou v Pittsburghu v Pensylvánii.Psaní se věnuje od okamžiku, kdy se naučila písmenka. V mládí ovšem snila o kariéře seriálové hvězdy, návrhářky stavebnice Lego, filmařky nebo redaktorky v časopise...Na motivy Roztomilých malých lhářek natočila americká televize ABC Family zatím pět řad úspěšného televizního seriálu, který z českých obrazovek známe pod názvem Prolhané krásky. Chystá se ovšem natáčení dalších dvou řad. Sama Sara Shepardová si zahrála malou roli v 7. epizodě jeho první řady.Loni na podzim vyšla autorce první kniha nové řady The Perfectionists. Jejími hrdinkami je pět dívek, které mají strach z pohledného svůdníka Nolana a z legrace začnou plánovat, jak se ho zbavit. Jenže Nolan je zavražděn a podezření padne na ně... Druhý svazek nové série má vyjít letos počátkem léta.

Komentáře ke knize
Sara Shepard

Sara Shepard je americká spisovatelka, autorka série románů Roztomilé malé lhářky , podle níž byl později natočen stejnojmenný seriál. Další její literární sérií je Hra lží . Do češtiny už bylo přeloženo 6 dílů této série a jeden díl, který je zřejmě na pomezí 4. a 5. dílu:

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu