Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Po velmi tenké čáře

Eva Talpová

Eroika | 2007

Kategorie:
Štítky:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 435
Jazyky: česky
Vydání: 1
ISBN: 978-80-86337-63-0
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 26. února 2018 17:36
Číslo položky: 26121

Příběh tří kamarádek, které chtějí prožít život naplno, neztratit ani jednu drahocennou minutu. Osudy a cesty jednotlivých dívek jsou však v Československu osmdesátých let dvacátého století velmi odlišné a spletité.

Leona, Johana a Ilona jsou mladá děvčata pracující v knihkupectví. Život mají ve svých dvaceti letech před sebou, i když se vzájemně díky bohémským večírkům přesvědčují o své protřelosti. Ilona zvláštně destruktivním způsobem střídá muže, aby našla toho pravého. Johana, jemná dívka, naopak hledá pochopení a oporu, kterou nakonec nalezne v náboženství. Leona se nešťastně zaplete se ženatým mužem, aby posléze zjistila, jak je těžké z tohoto vztahu vybřednout. Únikem je jí psaní povídek, její texty se prolínají celou knihou.

Komentáře ke knize
Eva Talpová

Eva Talpová Narozena v Brně, kde také žije a pracuje. Původně knihkupkyně, poté vystudovala bohemistiku a učí na střední škole český jazyk a literaturu. Publikovala v časopisech a sbornících, spolupracuje s deníkem Rovnost, kam přispívá hlavně fejetony. Svou tvorbu představila také v rozhlase a v řadě autorských čtení . Je členkou Obce spisovatelů. Psaní definuje jako jeden ze způsobů, jak vydržet tento svět.. Píše častěji o vnitřních světech než o tom vnějším. Více o ženách, ale nejen pro ně.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více