Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Po sezoně

Jack Ketchum

Laser | 2011


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 239
Jazyky: česky
Edice: 1. svazek ed. Moderní díla hororu 2x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 978-80-7193-335-9 (brož.)
Vydáno v: Plzeň
Vystaveno: po 20. března 2023 13:15
Číslo položky: 521270

Dead River, nejvýchodnější výspa Spojených států. Je po sezoně, letní hosté odjíždějí, na městečko, okolní lesy a pobřeží dosedá ospalost. Tu však naruší křik ženy slepě prchající před skupinou rozběsněných, krvelačných tvorů. Je po sezoně a v odlehlém domě u lesa našla klid na práci mladá redaktorka z New Yorku. Z odloučení se ji chystá vytrhnout pětice jejích přátel, a spolu s nimi i něco, co by si nikdo z nich nedokázal představit ani v těch nejdivočejších snech.

Jedno z klíčových děl literárního hororu, syrový román o střetu civilizovanosti s primitivizmem, si konečně nachází cestu k českému čtenáři jako první svazek edice Moderní díla hororu. Román předkládáme v necenzurované podobě s předmluvou historika žánru Douglase E. Wintera a autorovým doslovem, kde Jack Ketchum líčí jeho nelehkou genezi plnou střetů s původním vydavatelem, na nějž byl text až příliš drastický.

Komentáře ke knize
Jack Ketchum

V zemi téměř nedotknuté moderním hororem není vlastně divu, že jsme se doposud nesetkali s jedním z klasiků tohoto žánru, americkým spisovatelem Dallasem Williamem Mayrem, jenž proslul pod pseudonymem Jack Ketchum zpravidla realistickými horory vykreslenými do vysoce znepokojivých detailů. Narodil se 10. listopadu 1946 v městečku Livingston ve státu New Jersey. Bakalářský titul z angličtiny získal v Bostonu. V mládí si velmi rád vymýšlel příběhy, což společně se zálibou v klasických filmových hororech nemohlo dopadnout jinak, než že se později stal spisovatelem hrůzostrašné literatury. Zvláště když se o něco později spřátelil se spisovatelem Robertem Blochem, jenž se následně stal jeho literárním mentorem. Než si splnil sen a stal se spisovatelem, vystřídal celou řadu různých zaměstnání, jak je pro začínající autory zvykem. V roce 2011 byl zvolen velmistrem světového hororu. Žije v New Yorku.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více