Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Pivovary České republiky 1 : 500 000 - všechny pivovary České republiky : Breweries of the Czech Republic = Brauereien in der Tschechischen Republik : 1:500 000

Petr Novotný

Kartografie | 2009


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Sešity v obálce
Počet stran: 1 mapa
Jazyky: česky , německy , anglicky
Vydání: 1.
ISBN: 978-80-7393-067-7
Vydáno v: Praha
Vystaveno: pá 14. května 2021 10:25
Číslo položky: 182269

Třetí vydání unikátní mapy České republiky obsahuje všechny fungující, velké, malé i mini, pivovary. Za poslední dva roky, kdy byla mapa naposledy vydána, jich přibylo přes 60. Kompletní přehled všech zavedených, nových i minipivovarů, které jsou teprve ve výstavbě naleznete v brožuře, která je nedílnou součástí mapy. Každý pivovar je v ní podrobně popsán, včetně jeho produkce, kontaktů a odkazů na další informace na internetu. jedinečné dílo mapující nejpopulárnější odvětví českého průmyslu mapa s vyobrazením všech fungujících pivovarů na území České republiky i v blízkém příhraničí ilustrace pivovarů od Jaroslava Staňka brožura s přehledem všech současných pivovarů v České republice schéma výroby piva v průmyslovém pivovaru a minipivovaru trh piva v České republice přehled vyráběných druhů piva muzea, exkurze, ochutnávky, pivovarské restaurace, ubytování pivní lázně také anglicky a německy stav: květen 2012.

Komentáře ke knize
Petr Novotný

Narozen 4.8.1967 v Roudnici nad Labem. Ing., specializace: marketing, zemědělství, chemie, práce se zemědělskou tematikou, též publicistika o pivovarnictví.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více