Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Pekelná síra

Douglas J Preston, Lincoln Child

BB art | 2005


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 458
Jazyky: česky
Překladatel: Věroslava Ončáková
Edice: 5. svazek ed. Pendergast 22x
Vydání: 1
ISBN: 80-7341-490-2
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Jan Matoška
Vystaveno: pá 6. ledna 2023 12:43
Číslo položky: 469509

Paznecht vypálený do zdi… Zápach síry ve vzduchu… Přišel si ďábel pro to, co mu náleží? Za dveřmi skvostného sídla v Hamptonu objeví zvláštní agent FBI Pendergast příšerný zločin, hrůzná jatka zdánlivě nadpřirozeného původu. Doutnající ostatky nechvalně proslulého uměleckého kritika Jeremyho Grovea a roztavený kříž, který mu vypálil znamení na hrudi, se našly v zamčené a zabarikádované podkrovní místnosti. Otisk kopyta na prknech podlahy a zápach pekelné síry připomínají legendární hrůzostrašné příběhy těch, kdo uzavřeli smlouvu s ďáblem.
Pendergast ve spolupráci s policisty Vincentem D´Agostem a Laurou Haywardovou pročesává New York v naději, že najde jednoduché vysvětlení: zloduchem je jen člověk. Ale jejich hledání je vede přes exkluzivní kluby a luxusní ateliéry na Manhattanu až do rozpadajícího se, legendami opředeného hradu na italském venkově, kde před třiceti lety čtyři muži kouzlem přivolali něco… nepopsatelného.

Komentáře ke knize
Lincoln Child

Lincoln Child je americký spisovatel. Začínal jako knižní redaktor a systémový analytik. Je autorem celé řady duchařských historek a příběhů s nadpřirozenou tematikou. Spolu s Douglasem Prestonem jsou podepsáni pod takové knihy jako např. Dračí hora, Relikviář, Kabinet kuriozit a Zátiší s vránami. Ve více jejich dílech vystupuje extravagantní zvláštní agent FBI Pendergast.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat