Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Patnáctý skandál

James Patterson, Maxine Paetro

Alpress | 2017


239 Kč 179 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 280
Jazyky: česky
Překladatel: Ondřej Duha
Edice: Klokan 1258x, 15. svazek ed. Ženský vyšetřovací klub 8x
Vydání: Klokan
ISBN: 978-80-7543-402-9
Poznámka: obálka Tomáš Řízek
Vystaveno: út 30. srpna 2022 16:56
Číslo položky: 391479

Seržantka Lindsay Boxerová ze sanfranciského oddělení vražd řeší s kolegou a s podporou tří přítelkyň další obtížný případ, který se jí tentokrát velmi osobně dotýká. V jednom z apartmá hotelu Four Seasons byl při milostné schůzce zastřelen Michael Chan, ženatý univerzitní profesor čínského původu. Po jeho zmizelé partnerce zůstalo jen několik blond vlasů a stopa rtěnky. Ve vedlejším pokoji jsou nalezena mrtvá těla dvou mladých lidí. S největší pravděpodobností měli za úkol pár sledovat. Čtvrtou obětí neznámého vraha se stala hotelová pokojská. Šokovaná Lindsay zjišťuje, že se na záznamu z bezpečnostních kamer na místě činu i na videu z policejního vozu objevil její manžel, konzultant u letištní ochranky. Pouští se do pátrání nejen po záhadné ženě, ale i po Joeovi, který na její telefonáty vůbec nereaguje. Případ se ještě zkomplikuje, když se při přistávání v San Francisku zřítí letadlo z Pekingu s více než čtyřmi sty lidmi na palubě. Vyšetřování potvrdí, že bylo sestřeleno raketou země-vzduch.

Komentáře ke knize
James Patterson

James Patterson je americký spisovatel. Prodal více než 300 milionů výtisků svých knih. Studoval anglický jazyk na Manhattan College a Vanderbilt University v Nashville ve státě Tennessee. V současné době žije se svou ženou Susan a synem Jackem v Palm Beach County na Floridě. Píše thrillery, fantasy i knihy pro mládež. Napsal sérii knih s detektivem Alexem Crossem, z nichž dvě knihy byly zfilmovány v hlavní roli s Morganem Freemanem. Další řadou jsou příběhy Woman's Murder Club . Podle těchto románů vytvořila americká televizní stanice ABC seriál. Jedním z producentů je i James Patterson. Získal cenu Children's Choice Book Awards Author of the Year 2010. Nakladatelství Albatros vydalo fantasy Witch and Wizard – Čarodějka a Čaroděj, Maximum Ride.

Maxine Paetro

Americká novinářka a spisovatelka. Pracovala také v reklamním průmyslu. Autorka krimi románů a publikace se zaměřením na reklamu. Spoluautorka detektivních románů s Jamesem Pattersonem.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více