Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Panna a král

Jude Deveraux

Baronet | 1996


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 271
Jazyky: česky
Překladatel: Jana Pavlíková
Edice: 1. svazek ed. Montgomeryovi 20x
Vydání: 1
ISBN: 80-85890-49-6
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Valentino Sani
Vystaveno: pá 12. března 2021 10:07
Číslo položky: 161480

Rowan je silný, statečný a moudrý. Osud ho předurčil, aby se stal králem. Jura je mladá a krásná, bojovnice a princezna. Jejím osudem je, aby se do něj zamilovala.
Poprvé se však nesetkali jako princezna a král, ale náhodně jako muž a žena. Přemohla je vášeň tak nečekaná a mocná, že se v jediném jejich polibku roztříštil celý svět. Avšak žár jeho polibků na jejích rtech ještě nestačil vyhasnout, když Jura zjistila, že rytíř, se kterým se sešla na tajné schůzce, není nikdo jiný než nenáviděný a obávaný princ Rowan!
Jura se cítí podvedená a v záchvatu hněvu přísahá nepřátelství zlatovlasému princi, jehož nádherný zjev jí ruší spánek za temných nocí a dokonce ji pronásleduje i za denního světla... Rowana však nemůže nic odradit od toho, aby ovládl a sjednotil znepřátelené kmeny. A hlavně se nezastaví ani před sebevětším nebezpečím, dokud si nedobude přízeň nezkrotné krásky Jury, své nevěsty, své královny, své životní lásky ...

Komentáře ke knize
Jude Deveraux

Jude Deveraux, vlastním jménem Jude Gilliam White, se narodila 20. září 1947 ve Fairdale, Kentucky, USA a má čtyři mladší bratry. Vystudovala obor umění na Murray State University. S psaním knih začala v roce 1976 pod pseudonymem Jude Deveraux a její první kniha byla publikována o rok později. Osobní život Jude by mohl dát námět na nejednu knihu - poprvé se vdala v roce 1967, ale manželství vydrželo jen čtyři roky. Po nějakém čase se vdala znovu a narodil se jí syn. Ani toto manželství nevydrželo a skončilo rovněž rozvodem a ještě k tomu její syn v pouhých osmi letech zemřel při motocyklové nehodě:- zas tak uchvatná není. Každopádně největší slávu Jude přinesla její sametová série Montgomeryovic bratrů.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu