Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Pán touhy

Kinley MacGregor

Domino | 2005


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 250
Jazyky: česky
Edice: 1. svazek ed. MacAllisterovi 2x, 1. svazek ed. Bratrstvo Meče 8x
Vydání: dotisk 2008
ISBN: 80-7303-261-9 (váz.)
Vydáno v: Ostrava
Vystaveno: čt 23. března 2023 8:27
Číslo položky: 523311

Půvabná Emily si spřádá sny o lásce a rodinném štěstí. Její otec, bohatý anglický šlechtic Hugh se ale zapřisáhl, že jeho dcera nevstoupí do manželství. Jaké je tudíž Emilino překvapení, když se otec vrátí z audience u krále Jindřicha v doprovodu záhadného cizince! Mohl by být tento přitažlivý muž jejím vytouženým milencem?

Draven de Montague skutečně přijel pro Emily, ale s romantikou to nemá nic společného. Nikdy by nepřekročil práh svého úhlavního nepřítele, kdyby mu král nepřikázal odvézt Hughovu dceru na svůj hrad jako rukojmí. Panovník doufá, že tím oběma významným šlechticům zabrání v neustálých rozbrojích.

Emily i Draven jsou odhodláni vyplnit králův rozkaz. Nezkušenou dívku sice svírají obavy, ale zároveň ji uhrančivý lord neodolatelně přitahuje. Dravena zase znepokojuje Emilyina krása, která nahlodává jeho odhodlání nikdy se nezamilovat. Zůstanou pouhými figurkami na královské šachovnici, anebo se nechají ovládnout vášní?

Komentáře ke knize
Kinley MacGregor

Píše také pod pseudonymem Sherrilyn Kenyon dílka z období středověku. Prohlašuje o sobě, že má mimojiné keltské kořeny. První román napsala, když jí bylo 7 a sama ho i vydala :-). Ještě pořád má tenhle výtisk schovaný. Píše už do školy. Vyrůstala obkolopena osmi bratry a nyní žije s manželem a třemi syny. Sama prohlašuje, že současnou situaci, kdy čelí výrazné mužské přesile, dokáže zvládat jen díky dvěma věcem: Smyslu pro humor a psaní.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více