Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Ottova velká hrníčková kuchařka

Jaroslav Vašák

Ottovo nakladatelství | 2007


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 527
Jazyky: česky
Ilustrátor: Eduard Karkan
ISBN: 978-80-7360-562-9
Vydáno v: Praha
Vystaveno: po 2. května 2022 14:49
Číslo položky: 325332

Vaření, pečení, smažení, grilování i příprava studených pokrmů bez vážení. Největší česká kuchařská kniha s jednoduchou metodou odměřování surovin podle hrníčků výrazně urychlí a usnadní práci v kuchyni. Průřez kulinářským uměním mnoha generací a národů. Výběr nejlepších receptů české, moravské, slovenské i světové kuchyně. Klasické postupy a přísady, tradiční technologie i moderní způsoby přípravy pokrmů v duchu zásad zdravé výživy. Od předkrmů a polévek, přes všechny druhy masa, drůbež, ryby, zvěřinu, ovoce, zeleninu, obiloviny, saláty, těstoviny a pomazánky až k moučníkům, dortům a dezertům. Téměř 2000 receptů a 500 fotografií.

Komentáře ke knize
Jaroslav Vašák

Jmenuji se Jaroslav Vašák . Mým koníčkem a zároveň povoláním je obor kuchař-číšník a sbírání gastronomických zajímavostí z celého světa, čemuž se věnuji od r. 1968 a mám titul Mistr kuchař . Moje sbírka je velice hodnotná, byla oceněna v pražském Klubu sběratelů kuriozit jako Pozoruhodná a Špičková, byla velice dobře hodnocena i na Střední hotelové škole v Praze i ve SOU v Klánovicích a zájem projevila i Guinessova kniha rekordů. Náplní sbírky je přes 5 000 stran textu z nejrůznějších oblastí gastronomie. Jaroslav Vašák zemřel 1. prosince 2019.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu