Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Osudný portrét

David Morrell

Alpress | 2000


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná s obálkou
Počet stran: 408
Jazyky: česky
Překladatel: Dalibor Míček
Edice: Klokan 1246x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7218-346-X
Vydáno v: Frýdek-Místek
Vystaveno: čt 1. října 2020 15:14
Číslo položky: 117998

David Morrell nám pod maskou ženské krásy, mužské chamtivosti a umělcova svědomí odhaluje jednu utajenou vrstvu ryzí pravdy za druhou prostřednictvím strhujícího líčení zápasu na život a na smrt.
Sienna Bellasarová je ztělesněním krásy, kterou malíř Chase Malone nikdy nedokázal vtělit do svých obrazů. Když se ho její manžel, mezinárodní obchodník se zbraněmi Derek Bellasar, pokusí nátlakem přinutit namalovat její portrét, Malone odmítá dokud ho CIA nepožádá, aby Bellasara špehoval, a dokud nezjistí že Bellasar si už dříve objednal podobizny svých tří předchozích manželek - vždy několik týdnů před tím, než za podezřelých okolností zahynuly.
Malone přísahá sám sobě, že Siennu před manželem zachrání, ale brzy si uvědomí, že pro toho muže není nic nemožné a že jeho prsty dosáhnou prostě všude...

Osudný portrét je román, v němž se snoubí nepřetržitá akce s mistrným vykreslením psychologie postav, je další doslova bombou z pera jednoho z nejuznávanějších světových autorů napínavých thrillerů.

Komentáře ke knize
David Morrell

David Morrell se narodil v Kitcheneru ležícím v kanadském Ontariu . Nějaký čas působil jako profesor vyučující americkou literaturu na Iowské univerzitě. Absolvoval výcvik National Outdoor Leadership, tento výcvik je zaměřen na přežití člověka v divočině; jste sami a musíte se taky sami na sebe spolehnout. Rovněž se zúčastnil akademie G. Gordona Liddyho, zde prodělal přípravu pro zaměstnání v bezpečnotních agenturách a dokonce i detektivních kanceláří. Stal se velmi úspěšným a váženým členem Asociace zvláštních služeb. Z prodělaných výcviků čerpal zkušenosti a zážitky do svých děl. Většinou v jeho detektivní tvorbě vystupuje agent, nebo nějaký expert, který se náhle ocitne v nebezpečí a je donucen bojovat všemi prostředky o svůj život. Napětí a skvělé čtení rozhodně tyhle knihy nepostrádají. pomoc při sestavení životopisu jsem našel na cesky-jazyk.cz

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více