Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Orfeus v podsvětí

Tom Harper

BB art | 2014


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 384
Jazyky: česky
Překladatel: Roman Lipčík
ISBN: 978-80-7461-453-8
Vystaveno: st 3. listopadu 2021 15:52
Číslo položky: 239037

Co se skrývá v lávových labyrintech pod Etnou? Recept na nesmrtelnost?
Ve dvou postupně se sbližujících paralelních liniích, ve dvou časových rovinách se odvíjí napůl historický román, napůl moderní thriller britského autora, který čtenáře dovede nejen k úvahám o podstatě lidské existence a světa kolem nás, jež trápily velké starověké filozofy, ale i k tajemství, která zatím zůstávají zahalena nánosem věků. Oba hlavní hrdinové, novodobý i ten dávný, hledají pohřešované milované bytosti. Najdou je oba? Živé? Co na ně čeká v podsvětní říši, panství Hádově? Orfeus tam Eurydiku našel. Najde Jonah Lily? Objeví Platón tajemství nesmrtelnosti?
Tom Harper je pseudonym autora thrillerů a historických románů s detektivní zápletkou. Kromě trilogie z dob křížových výprav Mozaika stínů, Rytíři kříže a Obléhání nebes napsal čtyři další napínavé romány: Ztracený chrám, Kniha tajemství, Lazarova krypta a Tajemství mrtvých. Pod vlastním jménem Edwin Thomas publikoval tři historické prózy z doby Napoleona Bonaparta. Jeho knihy byly přeloženy do dvou desítek jazyků po celém světě. Narodil se v roce 1977 v Německu, vyrůstal v Belgii a ve Spojených státech. Vystudoval dějiny na univerzitě v britském Oxfordu a nyní s manželkou a dvěma syny žije v Yorku. Byl předsedou Sdružení autorů detektivek (CWA) a v letech 2005 a 2006 uspořádal soutěž tohoto sdružení pro začínající, dosud nevydávané autory.

Komentáře ke knize
Tom Harper

Edwin Thomas je anglicky píšící spisovatel historických románů. Narodil se roku 1977 ve Frankfurtu nad Mohanem v SRN, vyrostl v Belgii a později v Connectikutu v USA. Vystudoval historii na Lincoln College Oxford, kde se také setkal se svou budoucí ženou Emmou a zde se také věnoval divadlu. V současné době žije v New Yorku se svou ženou a synem Owenem. Tři roky pracoval v účetní firmě, v posledním roce začal pracovat po večerech na svém prvním románu The Blighted Cliffs , který se mu podařilo vydat a po jeho úspěchu se začal naplno věnovat výlučně psaní. Pod svým jménem napsal sérii tří historických námořních románů z období napoleonských válek, spojených postavou poručíka Martina Jerrolda. Později pod pseudonymem Tom Harper píše a vydává sérii tří románů s tématikou křížových výprav a poté píše další romány, které se dají označit jako mysteriózní thrillery.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více