Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Odhalené Tajemství : kompletní neautorizovaný průvodce "Tajemstvím" (The secret) : kompletní neautorizovaný průvodce "Tajemstvím" (The secret)

Alexandra Bruce

Synergie | 2011

Zobrazit vše

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 269
Jazyky: česky
Překladatel: Kateřina Česalová
Vydání: 1. vyd
ISBN: 978-80-7370-193-2 (váz.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 16. června 2022 8:08
Číslo položky: 350074

„Tajemství“ se stalo nepřehlédnutelnou společenskou událostí, jaké se objevují jen jednou za několik let. Díky maximální pozornosti médií, které se mu dostalo, o tomto knižním i filmovém bestseleru téměř každý přinejmenším slyšel. Ale co přesně „Tajemství“ vlastně je? A skutečně funguje? Alexandra Bruce se zabývá pozadím tohoto fenoménu, a to od samých jeho počátků v Austrálii až po rekordní prodeje, díky nimž se jeho tvůrkyně Rhonda Byrne stala nejúspěšnější debutující autorkou v historii. Alexandra Bruce se zamýšlí nad skutečným obsahem Tajemství a podrobně zkoumá jeho nejdůležitější aspekty a souvislosti. Zabývá se především tématy jako je:hnutí Nová myšlenka a návody, „jak zbohatnout“, tak jak je uvádějí klasické svépomocné knihy Wallace D. Wattlese, Napoleona Hilla a Charlese Haanelamoudrost současných vůdců v oblasti osobního rozvoje, jakými jsou Jack Canfield, Bob Proctor, Michael Bernard Beckwith, James Ray, Bob Doyle, Lisa Nichols, Bill Harris a další učitelé, kteří se v Tajemství objevujíkontroverze kolem Jerryho a Esther Hicks a kolektivního vě­domí nazývajícího se „Abraham“, kteří původně představovali základní pilíř filmu, ale po neshodách z něj byli vystřiženiproblém slučitelnosti Tajemství s křesťanstvímpojem viny v myšlení New Age: Skutečně si každý vytváříme svou vlastní realitu?

Komentáře ke knize
Alexandra Bruce

Alexandra Bruce publikovala články o městských legendách, metafyzice a kvantové fyzice v periodikách Paranoia Magazine, Steamshovel Press, Borderland Sciences a Disinfo.com. Přeložila knihu Celestial Secrets, The Hidden History of the Mystery of Fátima s předmluvou Jima Marrse a je spoluautorkou knihy Beyond the Bleep: The Definitive Unauthorized Guide to What the Bleep Do We Know!? Žije v Riu de Janeiru a v Southamptonu ve státě New York. Česky vyšla její kniha Odhalené tajemství - Kompletní neautorizovaný průvodce "Tajemstvím" .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více