Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.
Sleva 10 % při nákupu nad 499 Kč do pondělní půlnoci s kódem "kniznivysluzka"

Ochránce

David Morrell

2003


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 400
Jazyky: česky
Překladatel: Dalibor Míček
Edice: Klokan 1215x, 1. svazek ed. Cavanaugh 1x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7218-902-6 (váz.)
Vydáno v: Frýdek-Místek
Poznámka: obálka Tomáš Řízek
Vystaveno: čt 18. února 2021 12:45
Číslo položky: 154598

Napínavý román z atraktivního prostředí elitních profesionálních osobních strážců, kteří se dostali do centra nebezpečného spiknutí, se odehrává v Missouri v době nepokojů zaměřených proti Světové obchodní organizaci.
Zápletka se točí kolem práce vynikajícího vědce, který v rámci výzkumu vyhledávání mozkového centra drogové závislosti objevil nové velmi účinné narkotikum. Na výsledku výzkumu se chce přiživit pochopitelně i jihoamerická narkomafie, která se chce nového narkotika zmocnit jako nečekaného zdroje ohromných zisků. Badatel požádá o ochranu specializovanou jednotku bodygardů, kteří se pod vedením zkušeného důstojníka snaží vědce ochránit. V rámci svého úkolu podstoupí skupina dramatickou honičku v lesních bažinách, na jejímž konci je čeká zrada a promyšlená past, z níž se hlavní hrdinové zachrání skutečně až v hodině dvanácté.

Komentáře ke knize
David Morrell

David Morrell se narodil v Kitcheneru ležícím v kanadském Ontariu . Nějaký čas působil jako profesor vyučující americkou literaturu na Iowské univerzitě. Absolvoval výcvik National Outdoor Leadership, tento výcvik je zaměřen na přežití člověka v divočině; jste sami a musíte se taky sami na sebe spolehnout. Rovněž se zúčastnil akademie G. Gordona Liddyho, zde prodělal přípravu pro zaměstnání v bezpečnotních agenturách a dokonce i detektivních kanceláří. Stal se velmi úspěšným a váženým členem Asociace zvláštních služeb. Z prodělaných výcviků čerpal zkušenosti a zážitky do svých děl. Většinou v jeho detektivní tvorbě vystupuje agent, nebo nějaký expert, který se náhle ocitne v nebezpečí a je donucen bojovat všemi prostředky o svůj život. Napětí a skvělé čtení rozhodně tyhle knihy nepostrádají. pomoc při sestavení životopisu jsem našel na cesky-jazyk.cz

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat