Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Nula stupňů volnosti

Jeffery Deaver

Domino | 2011


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 441
Jazyky: česky
Překladatel: Jiří Kobělka
Edice: James Bond - agent 007 14x
Vydání: 1
ISBN: 978-80-7303-611-9
Vydáno v: Ostrava
Vystaveno: pá 9. února 2018 14:09
Číslo položky: 24842

Agent 007 James Bond odhalí během tajné operace v Srbsku informace o plánované masové vraždě několika tisíců osob. Stopy vedou k Severanu Hydtovi přezdívanému Hadrář – britskému obchodníkovi, jehož firmy rozeseté po celém světě se zabývají odpadovým hospodářstvím.
Bond je Hydtovi v patách, ale protože objekt jeho zájmu se nachází v Británii, je agent 007 vázán povinností dodržovat tamní zákony i během tajných operací – namísto naprosté nezávislosti, na niž je zvyklý při svých zahraničních misích, má nyní „nula stupňů volnosti“. Pouze s nasazením života a díky spolupráci se spřízněnými tajnými službami se mu nakonec podaří rozkrýt Hydtovy hrůzné plány.
Anebo snad ne? Co přesně má Hadrář v úmyslu? Jakou katastrofu může způsobit jeho chorobná mysl? A kdo je onen tajemný Ir po jeho boku? Bond musí proniknout až do podnikatelovy bezprostřední blízkosti, aby rozpletl všechny nitky důmyslného plánu a na poslední chvíli se pokusil zabránit nejhoršímu.

Komentáře ke knize
Jeffery Deaver

Jeffery Deaver , je americký autor detektivních románů. Do češtiny jeho dílo překládají Jiří Kobělka, Zuzana Pernicová, Milada Suderová a Michal Švejda. Narodil se 6. května 1950 v Glen Ellyn v americkém státě Illinois. Otec byl reklamní textař, matka byla hospodyňka, má taky sestru Julie Reece Deaverovou, která píše romány pro mládež. Svou první knihu, která se skládala z dvou kapitol, napsal když mu bylo jedenáct. Nejdříve se živil jako folkový zpěvák a skladatel, hrál a zpíval po klubech v San Francisku a v Chicagu. Pak se přestěhoval do New Yorku a přihlásil se na práva. Když pracoval jako komerční právník na Wall Street, začal psát svůj první román. Je autorem třiceti dvou románů a tří sbírek povídek. Proslul se zejména knihami s ochrnutým kriminalistou Lincolnem Rhymem.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu