Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Nikomu ani slovo

Harlan Coben

Knižní klub | 2002


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 302
Jazyky: česky
Překladatel: Josef Hanzlík
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-242-0855-5 (váz.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Ivan Brůha
Vystaveno: st 27. července 2022 7:11
Číslo položky: 371206

Napínavý příběh o lékaři, který přišel před lety při přepadení o manželku a nyní je znovu vtažen do dramatických událostí.
Už je to osm let, co byl mladý pediatr a novomanžel David Beck přepaden a ztratil přitom svou milovanou ženu Elizabeth. Stále se tím trápí a navíc ho tíží temná událost jeho života, ke které se zatím nikomu nepřiznal. Tajemné zprávy v počítači mu dají nečekanou naději, že jeho manželka je naživu; zároveň se tím spustí řetězec nového vyšetřování, na povrch vyplouvají mnohá tajemství a starý případ spěje k novému řešení. Kriminální román s thrillerovými prvky má sympatického hrdinu a zajímavou zápletku. Průměrná oddechová četba.

Komentáře ke knize
Harlan Coben

Narodil se 4. ledna 1962. O jeho životě před spisovatelskou kariérou se dá napsat jen tolik, že vystudoval politickou vědu a pak několik let pracoval v cestovním průmyslu. Stále žije v New Jersey se svou ženou a čtyřmi dětmi. V Americe se proslavil především sérií detektivních knih, kde je hlavním hrdinou sportovní agent Myron Bolitar, řešící neobvyklé a nadrámcové problémy svých klientů. Patrně proto, že by českému čtenářstvu prostředí zámořských sportovních klubů nic neříkalo, vyšel v Čechách jen první díl ze série, a pak už nic. Zato ale vyšly téměř všechny kriminální romány „stand-alone“ čili samostatné, mimosériové. Všechny se však naštěstí vyznačují typickou cobenovskou ironií, originálními zápletkami a stupňovaným napětím. Cobenův román Tell no one byl natočen roku 2006 ve Francii a teď v dubnu 2007 přichází i do našich kin pod názvem Nikomu to neříkej, první Bolitarův případ je teprve ve filmové předprodukci amerického studia.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu