Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Než (až) půjdete k lékaři : důležité rady a informace pro každého

Pavel Horák, Martin Anders

Agentura Lucie | 2011


49 Kč 39 Kč

Stav:
Velmi dobrý
Dostupnost: Skladem pro e-shop
Vazba: Pevná
Počet stran: 324
Jazyky: česky
ISBN: 978-80-87138-33-5 (brož.)
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 13. května 2021 10:38
Číslo položky: 181641

Kniha podává široké veřejnosti důležité rady a informace při širokém spektru různých zdravotních potíží, tak aby veřejnost dostala potřebné informace včas a předcházelo se zhoršení zdravotního stavu.

Komentáře ke knize
Pavel Horák

Narozen 28. 9. 1957 v Praze. Lékař, internista a kardiolog. Vědecký pracovník Farmakologického ústavu ČSAV . Postdoktorand Vanderbilt University . Lékař a ředitel Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Ředitel FN Bulovka a Fakultní Thomayerovy nemocnice . Ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny .

Martin Anders

Martin Andersen Nexø byl první dánský spisovatel, který se cíleně věnoval sociální problematice a podporoval svojí tvorbou dělnické hnutí. Narodil se v početné rodině v Christianshavnu, ale v roce 1877 se s rodinou přestěhoval do městečka Nexø, jehož název přejal do svého jména. Začínal vydělávat coby tovární dělník, ale zároveň navštěvoval lidovou školu a později se stal novinářem. Podobně jako většina jeho současníků, byl i on zprvu zaujat pesimismem hnutí fin-de-siécle. Brzy se ale přidává k sociálně-demokratickému hnutí a následně vstupuje do komunistické strany. Po okupaci Dánska nacisty byl v roce 1941 pro své komunistické smýšlení zatčen. Dostal se ovšem na svobodu a přes Švédsko utekl do Sovětského svazu. Odtud připravoval rozhlasová hlášení do okupovaného Dánska a Norska. Po válce se Nexø usadil v Dážďanech, kde byl uznán čestným občanem a bylo zde po něm pojmenováno gymnázium. Uznání Nexøa za jednoho z největších socialistických spisovatelů se nikdy neomezovalo jen na komunistické země.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více