Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Než (až) půjdete k lékaři : Důležité rady a informace pro každého

Pavel Horák, Václav Budínský

Agentura Lucie | 2009

Kategorie:

Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 312
Jazyky: česky
ISBN: 978-80-87138-12-0
Vydáno v: Praha
Vystaveno: čt 19. března 2020 14:51
Číslo položky: 92452

Kniha podává široké veřejnosti důležité rady a informace při širokém spektru různých zdravotních potíží, tak aby veřejnost dostala potřebné informace včas a předcházelo se zhoršení zdravotního stavu.

Komentáře ke knize
Václav Budínský

PhDr., spisovatel a publicista, básník a filozof, bavič a humorolog, univerzálně zaměřený odborník i umělec, vydává populární knihy z různých oborů - gastronomie, sexuologie. Je autorem řady zábavných i naučných publikací, které začal vydávat po listopadu 1989. Již od doby svého studia a pedagogického působení na filozofické fakultě UK se zabývá problematikou způsobu života se se zvláštním zaměřením na čtyři základní oblasti: humor, erotiku, gastronomii a společensky akceptované drogy. Těmto tématům je převážně věnována i jeho současná literární tvorba, v některých publikačních projektech se dokonce podařilo obě oblasti spojit , jindy převládá vědeckopopulární zaměření . Vydal několik speciálních kuchařek , řadu knih věnovaných zkvalitňování pohlavního života , publikaci 10 osvědčených způsobů jak přestat kouřit a mnoho textů věnovaných humoru, zábavě a moudrosti ..

Pavel Horák

Narozen 28. 9. 1957 v Praze. Lékař, internista a kardiolog. Vědecký pracovník Farmakologického ústavu ČSAV . Postdoktorand Vanderbilt University . Lékař a ředitel Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Ředitel FN Bulovka a Fakultní Thomayerovy nemocnice . Ředitel Všeobecné zdravotní pojišťovny .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více