Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Nevhodný nápadník

Jo Beverley

Domino | 2006


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 308
Jazyky: česky
Překladatel: Viktorie Košnarová
Edice: 7. svazek ed. Mallorenovi 9x
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7303-299-6 (váz.)
Vydáno v: Ostrava
Poznámka: obálka Radek Urbiš
Vystaveno: pá 9. dubna 2021 14:05
Číslo položky: 169479

Rok 1763.

Damaris Myddletonová vyrůstala na venkovském sídle. Po otcově smrti se Damaris rozhodne vyměnit nudu venkova za okázalou nádheru šlechtických paláců. K dosažení tohoto cíle jí sice chybí manžel z nejvyšších kruhů, ale rázná Damaris v tom nevidí problém. Po otci zdědila závratný majetek a za peníze se dá pořídit cokoliv - proč tedy ne vysoce postavený manžel? Pevně odhodlaná Damaris přijíždí do Londýna, ale vzápětí zjišťuje, že jemné finesy společenské smetánky jsou pro její přímočarou povahu příliš tvrdý oříšek. Když ji navíc veřejně odmítne markýz z Ashartu, v němž spatřovala možného budoucího chotě, zahanbeně uprchne z večírku, čímž se mezi honorací definitivně znemožní.

Po útěku se o ni zajímá jen jediný člověk, o nějž by se ale vůbec neměla zajímat ona. Fitzroger je sice nesmírně přitažlivý, ale zato chudý dobrodruh, kterého navíc pronásleduje dávný milostný skandál. Damaris dobře ví, že Fitzroger jí do nejvyšších kruhů nepomůže, ale zároveň se v jeho přítomnosti cítí tak dobře… Dokáže upustit od velkolepých plánů a dát své srdce muži, který je pro ni vskutku nevhodným nápadníkem?

Komentáře ke knize
Jo Beverley

Jo Beverley se narodila 22. září 1947 v Lancashire, v Anglii jako Mary Josephine Dunn. Již v 16 letech napsala svou první romanci odehrávající se ve středověku. Během studií na univerzitě v Keele v Stafforsdshiru měla přístup do archivních univerzitních zdrojů, a tak jí noviny z doby regentské Anglie posloužily jako zdroj užitečných informací pro její vlastní psaní. V roce 1971 se provdala za Kena Beverleyho, kterého potkala na univerzitě v Keelu a v roce 1976 se společně přestěhovali do Kanady, když její manžel zde absolvoval své postgraduální studium. V Kanadě již zůstali a společně vychovali dva, dnes již dospělé, syny. Ačkoli se Jo psaní věnovala od raného mládí, její první romance byla vydána až v roce 1988.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Potřebujete místo v knihovně?

Prodejte své knihy přes aplikaci Booxy!

Zjistit cenu