Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Neuhnu z cesty

Jenny Nowak

Netopejr | 2013


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Brožovaná
Počet stran: 146
Jazyky: česky
ISBN: 9788087044551
Vystaveno: út 17. ledna 2023 14:57
Číslo položky: 477008

Nedávný boj o prezidentské křeslo, jenž ze začátku snad ještě mohl připomínat čestný souboj duelantů, kteří kolem sebe krouží se zbraněmi, snaží se jeden druhého zasáhnout a zvítězit, ale dodržují pravidla čestného souboje, se překvapivou rychlostí zvrhl v bitku, kde jedna strana nejenže bojovala nepovolenými zbraněmi, ale létaly i tvrdé údery pod pás; některé bohužel tak drtivé, že následky se projevují ještě dnes, v další volbě, před kterou nyní stojíme. A právě proto jsme se rozhodli o tom všem promluvit, právě proto vznikla tahle kniha.

V nejrůznějších médiích už toho sice zaznělo až dost, ale právě pro to množství překrývajících se a mnohdy zcela rozporných a nepravdivých informací, kterých se čtenářům, divákům či internetovým uživatelům dostávalo, zde stručně a přehledně mapujeme cestu Karla Schwarzenberga od samého počátku kampaně přes její nejzajímavější události až po vyhlášení výsledků druhého kola prezidentské volby (a ještě o kousek dál).

Komentáře ke knize
Jenny Nowak

Jenny Nowak , vlastním jménem Jana Moravcová, je česká spisovatelka a redaktorka, která se věnuje především žánru historické fikce. Narodila se v Jihlavě, kde bydlela do svých patnácti let. Poté v Třebíči na střední škole vystudovala návrhářství obuvi. V tomto oboru však nesetrvala dlouho. Během své „předspisovatelské“ kariéry za komunistického režimu vykonávala zejména manuální práce, například v zemědělství nebo v ZOO. Po roce 1989 se začala intenzivně zajímat o vampýrské mýty v kulturních dějinách, a tak nedlouho poté začal vznikat její první román – Nemrtvý . Po jeho vydání se konečně rozhodla pro spisovatelskou dráhu, což si vyžádalo další studia. Je vdova, má jednu dceru – Katrin , se kterou také spolupracovala na knihách Smích šakalího boha a Pláč prokletého krále . Pracuje jako jazyková a odborná redaktorka pro různá pražská nakladatelství. Ve volném čase se ráda věnuje jízdě na koni. Stále se aktivně zajímá o lidové legendy, mýty a historii, zejména Egypta a Balkánu. Již několikrát navštívila Transylvánii a je sběratelkou klasických černobílých filmových hororů zlaté éry.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet