Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Net Force, Bod zlomu

Tom Clancy, Steve Perry, Steve R Pieczenik

BB art | 2001


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 246
Jazyky: česky
Překladatel: Tomáš Bicek
Edice: 4. svazek ed. Net Force 9x
Vydání: 1. vyd. v českém jazyce
ISBN: 80-7257-661-5
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Bohumil Fencl
Vystaveno: po 7. června 2021 9:26
Číslo položky: 191726

Je rok 2010 a vše kolem nás řídí počítače. Ti, kdo mají moc nad nimi, mají moc nad celým světem. Kongres Spojených států tedy ve snaze zajistit dohled nad dodržováním zákona o internetu zřídil nejmocnější počítačovou bezpečnostní agenturu světa spadající pod FBI: Net Force. Alex Michaels, velitel Net Force, nemá zrovna na růžích ustláno. Ještě se nevzpamatoval z otřesů, jichž doznal jeho osobní život poté, co ho opustila jeho bývala asistentka Toni Fiorellaová, a už dostává zprávu, že se komusi podařilo „nabourat“ a stáhnout informace z nového podniku amerického letectva a námořnictva. Komise složená ze zástupců obou složek pracuje na výzkumu atmosférické zbraně, která s využitím nízkofrekvenční energie dokáže ovlivnit funkce mozku obyvatel na velmi rozlehlých územích. Tato technologie se teď dostala do nesprávných rukou – a testování právě začalo… I ve čtvrtém díle této série nás autoři zvou na putování jak časem, tak prostorem – podíváme se na Aljašku i do Číny, do Kalifornie i do Londýna, a nevynecháme ani pro tuto řadu románů tak typickou „virtuální realitu“.

Komentáře ke knize
Tom Clancy

Thomas Leo Clancy Jr. byl americký spisovatel známý jako Tom Clancy. Nejznámější tvorbou jsou jeho fiktivní válečné knihy založené na popisu současných vojenských technologií. Vystudoval Loyola High School a Loyola College . Byl dvakrát ženatý a měl 5 dětí. Žil v Prince Fredericku ve státě Maryland. Zemřel v nemocnici v Baltimoru v noci z 1. na 2. října 2013. Také byly podle jeho knih vytvořeny počítačové hry . Dokonce byl vytvořen seriál Jack Ryan a film Jack Ryan.

Steve R Pieczenik

Americký psychiatr, odborník v oblasti zahraniční politiky, mezinárodního krizového managementu, vyjednávání a psychologické války, vydavatel a autor psycho-politických thrillerů.

Steve Perry

Steve Perry se narodil a vyrůstal daleko na jihu Spojených států. Žil ve státech Louisiana, California, Washington a Oregon. Oženil se s manažerkou přístavu Port of Portland Dianne Wallerovou, mají spolu dvě dospělé děti, čtyři vnuky a nyní se věnují jen svému psovi, neměckému ovčákovi, a kočce. Než se ze Steva Perryho stal spisovatel na plný úvazek absolvoval ve svém životě mnoho zaměstnání, byl například instruktorem plavání, záchranářem, prodavačem v upomínkovém obchodě, prodavačem v půjčovně aut, věnoval se i obchodování s lehkými kovy, působil jako instruktor bojového umění Silat, jako soukromý detektiv, zdravotní ošetřovatel a získal i licenci jako asistent lékaře. Steve Perry napsal tucty povídek, které posílal do antologií a magazínů. Stejně tak je autorem značného množství novel, článků, esejí a revue. Napsal i několik scénářů, bohužel k filmům, které se nakonec nenatočili . I přesto byl nominován na cenu Emmy za nejlepší nezfilmovaný scénář. Perry také znovelizoval film Men in Black a Tom's Clancy Net Force, za což se dostal na seznam New York Times. Poté se již naplno věnoval psaní knih, v současnosti pracuje na svém padesátém čtvrtém románu... Perry je také členem mnoha organizací: Organizace amerických spisovatelů Science-fiction a Fantasy, The Animation Guild, Spolek amerických spisovatelů. Jak již bylo zmíněno věnuje se indonéskému bojovému umění Silat, byl žákem slavného Maha Guru Stevana Plicka z Vencouveru. Za zmínku stojí i to, že Steve Perry je zapsán v Guinessově knize rekordů, jako účastník největšího setkání hráčů na kytaru. Mezi jeho nejznámější díla patří: série Matador; série Conan; Star Wars, Aliens, Aliens vs. Predator; Time Machine serie a Tom's Clancy Net Force serie...

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více