Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Nelehká cesta za snem : příběh českého četníka Františka Kánského, který byl dozorcem v cikánském táboře v Letech, ale o svém životě měl úplně jiné představy

Přemysl Veverka

2014


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 271
Jazyky: česky
ISBN: 978-80-87275-75-7
Vystaveno: po 1. října 2018 18:08
Číslo položky: 38112

Příběh českého četníka Františka Kánského, který byl dozorcem v cikánském táboře v Letech, ale o svém životě měl úplně jiné představy. Autorem knihy je přední člen Klubu autorů literatury faktu Přemysl Veverka.
Kniha Nelehká cesta za snem vznikla na základě historických dokumentů a podle vzpomínek dcery Františka Kánského.
Spisovatel použil zajímavou formu, kdy se pohnutý životní příběh hlavního hrdiny odehrává na pozadí tehdejších klíčových historických událostí této země.

Komentáře ke knize
Přemysl Veverka

Přemysl Veverka . Historik a spisovatel literatury faktu, nakladatelský redaktor, televizní dramaturg. Po absolvování Filosofické fakulty Univerzity Karlovy spoluzaložil časopis Student a pracoval jako redaktor Mladého světa. Poté působil jako časopisecký i nakladatelský redaktor a dramaturg Československé televize. V devadesátých letech koncipoval časopis Umění & byznys a byl jeho šéfredaktorem. Uveřejnil stovky publicistických článků, autorsky se podílel na rozhlasových a televizních pořadech. Novelou Modré světlo je zastoupen ve sborníku Přijď ke mně, když prší . Je spoluautorem publikací Slavné pražské vily a Slavné stavby Prahy 5 .

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Výhodné komplety

Kupte knihy hromadně za výhodné ceny!

Procházet