Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Nejtemnější obavy

Martina Cole

Domino | 2004


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 327
Jazyky: česky
Překladatel: Milada Suderová
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-7303-207-4 (váz.)
Vydáno v: Ostrava
Poznámka: obálka Viera Fabianová
Vystaveno: čt 24. března 2022 14:54
Číslo položky: 302920

Pro pouliční prostitutku Joanii Brewerovou jsou její tři děti vším. A protože otcové o svých potomcích nechtějí ani slyšet, natožpak je živit, Joanie se dál věnuje nejstaršímu řemeslu, aby její děti nestrádaly. Je sice příkladnou matkou, ale vzhledem ke svému způsobu obživy žije v neustálém strachu, že jí budou děti odejmuty.
Osmnáctiletý Jon Jon je na jednu stranu vzorný syn, ale už se pevně začlenil do londýnského podsvětí. Jeanette má sice teprve čtrnáct, ale o špatnostech světa ví více, než by bylo v tomto věku vhodné. Joanie se proto upne především na nejmladší Kiru, jedenáctiletého naivního andílka, která je ze všech tří dětí nejzranitelnější.
Jednoho dne se však naplní její nejtemnější obavy: malá Kira zmizí. Mateřský instinkt Joanii napovídá, co se její malé holčičce stalo. Jako ženě znalé praktik podsvětí je jí jasné, že by snad bylo lepší trpně přijmout krutý osud, ale ona je rozhodnuta zjistit holou pravdu, i kdyby je to všechny mělo zničit…

Komentáře ke knize
Martina Cole

Martina Cole je anglická spisovatelka kriminálních románů. Ve většině jejích románů je protagonistou žena a antihrdina, mnohé jsou zasazeny do prostředí irské komunity v okolí Londýna. V roce 2006 získala za román The Take ocenění British Book Awards v kategorii kriminální thriller roku. Čtyři z jejích románů byly zpracovány do podoby televizních seriálů. V tomto článku byl použit překlad textu z článku Martina Coleová na slovenské Wikipedii.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat