Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Nejlepší světové čtení - Dětí se nevzdám - Noční let - Milionáři - Letní přístav

Ken Follett, Brad Meltzer, Soheir Khashoggi, Susan Wilson

Reader's Digest Výběr | 2006


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 575
Jazyky: česky
Edice: Nejlepší světové čtení 182x
Vystaveno: čt 13. ledna 2022 13:58
Číslo položky: 268036

Svazek obsahuje zkrácené verze čtyř úspěšných románů různých žánrů od světových autorů. Jednotlivé tituly jsou doplněny stručnými informacemi o jejich tvůrcích. Tento svazek obsahuje romány: 1) Ken Follett: Noční let - Píše se rok 1941. On bezhlavě riskuje, aby vyfotografoval nacistickou radarovou stanici v okupovaném Dánsku, ona je ochotná vzdát se všeho pro správnou věc. Podaří se jim vzlétnout ve starém dvojplošníku, doručit film do Anglie a zastavit útok nepřátel? (150 stran) 2) Soheir Khashoggi: Dětí se nevdám - Dina Ahmadová žije běžným životem zaměstnané matky a věří, že i její jordánský manžel je v New Yorku spokojený. O to větší šok ji čeká, když jednoho večera najde byt prázdný a zjistí, že manžel odvezl jejich osmiletá dvojčata do Jordánska a nehodlá se vrátit. Dina je odhodlaná získat děti zpátky, ale zároveň je chce pokud možno ušetřit traumatizujících scén. (128 stran) 3) Brad Meltzer: Milionáři - Charlie Caruso je svědomitým bankovním úředníkem - až do chvíle, kdy spolu s bratrem Oliverem náhodou narazí na příležitost k dokonalému zločinu. Jakmile ale převedou tři miliony dolarů z nepoužívaného účtu na svoje konto, ukáže se, že se nechtěně připletli do hry mnohem nebezpečnější, než si kdy dokázali představit. (141 stran) 4) Susan Wilsonová: Letní přístav - Kiley Harrisová se po osmnácti letech vrací do místa, kde jako dítě prožila se svými kamarády Mackem a Graingerem nesčetně spokojených prázdnin. Radostné vzpomínky ale nesmazatelně kalí stín okolností, za kterých odsud odjížděla naposledy. A navíc ji čeká nelehký úkol - musí svému dospívajícímu synovi prozradit tajemství, které až dosud skrývala. (123 stran)

Komentáře ke knize
Ken Follett

Ken Follett je britský spisovatel, autor thrillerů a historických románů.

Brad Meltzer

Meltzer je absolventem Michiganské university a právnické fakulty Kolumbijské univerzity. V současnosti žije na Floridě.

Soheir Khashoggi

Autorka se narodila v Egyptě ve významné rodině. Její otec byl lékařem saúdského krále. U svých šesti dětí přísně dbal na dobré vzdělání na kvalitních anglických školách přímo v Egyptě, současně jim však vštěpoval i tradiční muslimské hodnoty. Později otec přinutil Soheir ke sňatku s libanonským lékařem, manželství však nebylo šťastné, a tak Soheir utekla i s prvorozenou dcerou do Londýna. Podruhé se vdala z lásky, nicméně tento svazek po deseti letech rovněz ztroskotal. Soheir pak vychovala své čtyři dcery sama. Žije v New Yorku a využívá vlivu a možností, aby poukázala na postavení žen v arabském světě. Účastní se celosvětových konferencí a byla mluvčí mezinárodního Ženskéhosvětového fóra proti násilí, založeného španělskou královnou Sofií. V Saúdské Arábii jsou její knihy zakázány, neboť v nich otevřeně hovoří o palčivých tématech souvisejících se situací žen v arabském světě.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více