Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Nejhlubší tajemství

Sandra Brown

Ikar | 2005


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná s obálkou
Počet stran: 445
Jazyky: česky
Překladatel: Marie Válková
Vydání: Vyd. 1
ISBN: 80-249-0493-4 (váz.)
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Ivan Brůha
Vystaveno: čt 25. srpna 2022 13:26
Číslo položky: 388849

Milostný román s kriminální zápletkou dává vykrystalizovat složitým vzájemným vztahům z téměř zapomenuté minulosti matky mladé nadané právničky.
Hrdinka přijíždí do zapadlého texaského maloměsta s jediným předsevzetím: zjistit, kdo byl před pětadvaceti lety skutečným vrahem její mladičké matky, za kterou byl odsouzen místní prosťáček. Po příjezdu se hrdinka setkává s tvrdošíjným mlčením a nechutí otevírat zapomenutý starý případ, zvláště když mezi podezřelými jsou tři nejdůležitější muži z městečka. Dívka, která se nenechá odradit ani útoky na vlastní život, rozvíří staré křivdy a skandály, ohrozí i plány představitelů města na jeho další rozvoj a je nepřímou příčinou další vraždy. Její situaci komplikuje silný citový vztah k jednomu z podezřelých a právě díky jemu se nakonec dostane bez úhony z přímého střetnutí se skutečným vrahem své matky, jehož totožnost do posledního okamžiku neznala.


Komentáře ke knize
Sandra Brown

Autorka romantických románů. Sandra Lynn Brown se narodila 12. března 1948 ve Waco, v americkém státě Texas a vyrůstala ve Ft. Worth jako nejstarší z pěti sester. Publikovala též pod pseudonymy Rachel Ryan, Laura Jordan a Erin St. Claire. Už v dětství si raději četla knihy, než aby si hrála s panenkami. Začala studovat angličtinu na Texaské univerzitě, ale v roce 1968 studia opustila a provdala se za Michaela Browna, předního televizního moderátora a dokumentaristu. Sama Sandra zpočátku působila v televizi, kde hlásila počasí a poté se stala reportérkou. S manželem mají dvě děti – dceru Rachel a syna Ryana a když Sandra v roce 1981 začala, za vydatné podpory ze strany manžela, s psaním knih, svůj první román vydala pod pseudonymem Rachel Ryan – tj. složeným z křestních jmen svých dětí.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Google Logo Google Star
4.6 zákaznické recenze

Dárkové poukazy nově v nabídce.

Hledáte dárek pro náročné knihomoly?

Vybrat