Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Nebezpečný outsider

Graeme Roe

Olympia | 2008


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 230
Jazyky: česky
Překladatel: Petr Guth
Vydání: 1
ISBN: 978-80-7376-105-9
Vydáno v: Praha
Poznámka: obálka Jan Weber
Vystaveno: pá 17. ledna 2020 13:24
Číslo položky: 84491

Dostihový thriller o Jayi Jessopovi.
Záhadný mladý irský trenér, finančně podporovaný anonymním zdrojem, se přesunuje do Velké Británie, aby se pokusil soupeřit s úspěšným britským protějškem Jayem Jessopem. V Jayových stájích se ve stejném období spustí řada nepříjemných událostí: Dojde k požáru, pokus o Jayovu diskreditaci ho spojuje s obchodem s drogami, dochází k odchodům koní i stájového žokeje. Nakonec jde o život i Jayovu asistentovi.
Násilí se stupňuje a vzniká podezření, že je organizováno z jednoho místa. Konečné odhalení původce všech potíží je však šokem pro policii, bankovní scénu i mezinárodní dostihové autority.

Komentáře ke knize
Graeme Roe

Graeme Roe nastartoval svou kariéru v marketingu, později založil úspěšnou reklamní agenturu. Jezdectví si jako koníčka přibral až ve čtyřiceti letech, jezdil amatérsky jak překážkové závody, tak i rovinové. Brzy získal plnohodnotnou licenci Jockey Clubu a na své konto připsal řadu vítězství, např. na závodech Kitty Wren, Le Grand Maitre nebo Fairly Sharp. Nyní vede úspěšnou firmu zabývající se komunikací a než se ho coby autora ujalo londýnské nakladatelství, své první dvě detektivky z dostihového prostředí si vydal vlastním nákladem. Hrdinou jeho prozatím čtyř knih je trenér dostihových koní Jay Jessop.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Lidé také hledají

Nevíte co číst?

Pošleme vám knihu z vašeho oblíbeného žánru jen za 29 Kč.

Zjistit více