Načítám...
Doprava zdarma nad 699 Kč po Česku.

Nebezpečí stále číhá všude : dokter Noel Zone - "největší nebezpečolog na světě v dějinách" : nová příručka, jak se vyhnout ještě většímu nebezpečí

David O'Doherty

Albatros | 2016


Tato kniha nyní není v nabídce. a my Vám dáme vědět, jakmile se opět objeví.

Dostupnost: Vyprodáno
Vazba: Pevná
Počet stran: 216
Jazyky: česky
Ilustrátor: Chris Judge
Překladatel: Milan Růžička
Edice: 1. svazek ed. Hrozbológia 0x
ISBN: 978-80-00-04208-4
Vystaveno: út 8. února 2022 13:49
Číslo položky: 278433

Nebezpečí STÁLE číhá všude! A tentokrát pronikne k našemu neohroženému hrdinovi, dokterovi Noelu Zoneovi, nebezpečologovi té nejvyšší úrovně, až přímo do domu! A to v té nejstrašlivější podobě: nezbedného malého štěněte, které všechno rozkousá a počůrá. Ale kromě nebezpečí přinese dokterovi taky spoustu legrace a možná i lásku... Ale nic se nebojte, i tentokrát vás dokter stihne připravit na zkoušku z nebezpečologie... Dozvíte se, jak nebezpečné může být čtení knih, jaká nebezpečí lidem hrozila ve středověku i to, jak kdysi dávno nebezpečí vlastně vzniklo... Nakladatelská anotace.

Komentáře ke knize
David O'Doherty

David Nicholas O'Doherty je irský komik, spisovatel, musikant, herec a dramatik, syn slavného jazzového pianisty Jima Dohertyho. Navštěvoval Trinity College v Dublinu, kde začala jeho dráha komika. Říká o sobě, že zklamal jako jazzový hudebník, a tak musel najít něco jiného, co by v životě dělal. Napsal několik knih, dvě divadelníá hry a vydal tři komediální CD. Jeho poslední knihu pro děti s názvem „Nebezpečí číhá všude“, kterou ilustroval Chris Judge, a použilo UNESCO Dublin pro celoměstskou čtenářskou kampaň v rámci Města literatury.

Dopravu hradíme my

Objednávkám nad 699 Kč

Tituly, které jinde nenajdete

Sběratelské kusy i knižní novinky

Balíme ekologicky

A s radostí

Vykupujeme knihy

Za hotové a s vlastním odvozem

Adoptujte knihu jen za 29 Kč.

Nemůžete si vybrat? Zvolte si žánr a my vybereme za vás.

Zjistit více